9 geniale opbevaringsløsninger til din bolig
DIY

9 geniale opbevaringsløsninger, der optimerer din bolig

18. januar 2018
af
Mie Stange. Foto: Tia Borgsmidt
Er kvadratmetrene få? Eller har du brug for ekstra opbevaring i dit hjem? Vi har samlet 9 kreative og smarte opbevaringsløsninger, der hjælper dig til at udnytte pladsen i din bolig.

Opbevaringsløsninger i det kreative hjørne

Hvis du har brug for mere end blot en lille opslagstavle, så er det her den ultimative løsning. Beklæd en hel væg med kork og få styr på dine papirer og to-do-lister. Med en hel væg som opslagstavle bliver der også plads til fine plakater og andre nipsting.

Det pæne bibliotek

Er du vild med bøger, så gem dem ikke væk i skuffer og skabe. Hvis det er sparsomt med pladsen i dit hjem, så udnyt istedet højden i rummene helt til op til loftet med en bogreol, der fylder hele væggen. Og ikke nok med, at reolen kan opbevare alle dine bøger og personlige pyntegenstande, så er det også en praktisk løsning, der er super dekorativ i indretningen.

Plads til krydderurterne

Elsker du også duften af krydderurter i køkkenet, men mangler pladsen til de botaniske vidundere? Løsningen er at sætte en hylde op mellem vinduerne, så får du en fin grøn udsigt, der både pynter og smager fortrinligt.

Rustik bænk med smart opbevaring

Hober rodet sig også hurtigt op i din gang? Det er praktisk at have god opbevaringsplads i entréen. Denne bænk både klæder og hjælper dit rum, så rodet kan puttes i kasser. Den er oplagt til fodtøj, handsker og halstørklæder.

Højt til loftet

Har du højt til loftet, så gør som her, og hæng dine hylder højt oppe i rummet. Hylderne skaber en god mulighed for ekstra plads til for eksempel bøger, eller sko du ikke bruger til hverdag. Hylderne giver samtidig luft til resten af rummet, og derved en fornemmelse af mere plads.

Skuffer i trappen

Har du tænkt på hvor meget plads, der egentlig er under trappen? Udnyt det tomme rum med skuffer. En perfekt gem-væk-løsning til alle de ting, der ellers hurtigt kommer til at se rodet ud i entréen.

Godnatlæsning

En sengegavl er ikke kun praktisk, når der er seriesøndag i sengen. Den er også funktionel, når det gælder opbevaring af bøger og magasiner.

Opbevaring i højden

Har du brug for mere plads, eller mangler du en ekstra soveplads? En smart måde at gøre rummet større og mulighederne for fleksibilitet større, er ved at udnytte loftpladsen som her.

Gem-væk-løsning

Med børn i hjemmet skal der være plads til kreativitet, hvilket dog tit og ofte også betyder lidt mere rod. Få bugt med tuscher, limstifter, perler og andet nips ved at lave en række skuffer under en hylde eller et smalt skrivebord, så kan du hurtigt gemme farveblyanterne væk, hvis hjemmet skal vise sig fra en mere præsentabel side.

https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også