pakkekalender
DIY

15 kreative idéer til din pakkekalender

af Mie Stange. Redigeret til web af Nana Langhoff 21. november 2017
Foto: Panthermedia
Det er ikke altid kun indholdet i pakken, der tæller. Forkæl en du holder af med en fin pakkekalender, der pynter i hele december. Kreativiteten har ingen grænser. Og der er masser af inspirerende måder at strukturere de små pakker på.

15 kreative måder at lave pakkekalender på 

Gør lidt ekstra ud af pakkekalenderen i år med fin indpakning og kreative ophæng. 

Grøn pyntDet behøver ikke at være besværligt. De enkle pakker får hurtigt et julet udtryk, når du pynter dem med lidt grene, gran og olivenblade. 

Nemt med snorBind de 24 pakker på en snor, der hænger ned fra loftet. 

Keep it simpleSnup en flot gren i skoven og brug den til at hæng pakkerne på.

Op på bøjlenDu har sikkert allerede en ekstra bøjle i skabet. Pynt den med bånd og lidt julepynt - og du har et fint og personligt ophæng til gaverne.

Pænt og enkelt Med det rette indhold kan de almindelige brune papirsposer blive dekorative med lidt sejlgarn og klistermærketal. Hæng dem i forskellige længder på en knagerække med tal. 

Lidt fra gemmerneFind 24 glas i flere forskellige størrelser. Mal dem i samme farve, eller forskellige, og bind sejlgarn omkring dem med et manillakort med tal på. 

Rustikt juletræ Lav et juletræ ud af træbrædder og 'pynt' det med hjemmesyede poser.

Kreativ med klistermærkerDu kan snildt peppe de brune papirsposer op med klistermærker, stempler og glimmer. Hæng dem op på snore med klemmer - og pynt også med lidt ekstra julekugler i forskellige farver. 

Smuk krans Bind gran og kogler på en krans og lad kalenderpakkerne hænge derfra - så har du det fineste ophæng til skabet eller døren. 

Kræmmerhus på børneværelset Hjemmesyede kræmmerhuse med tal i forskellige størrelser og farver giver en hyggelig julesteming på børneværelset. 

Hvid julPak kalendergaverne ind i hvidt papir og sæt lidt gran og kogler fast med klemmer. 

Simpelt og smart Ryd en hylde på væggen og byg et juletræ ud af de 24 pakker. Gør udtrykket sjovere ved at bruge indpakningspapir i forskellige farver og slut af med en stjerne på toppen. 

Farverige æsker Gør det nemt for dig selv og lav pakkekalenderen ud fra forskellige æsker. De kan hurtigt se fine ud med forskellige mønstre og numre. 

En lille hilsen Find alle mulige forskellige konvolutter og hæng dem op på en væg med farverigt tape. 

Bedårende båndHæng de ensfarvede pakker op med bånd i forskellige farver og former, det giver et let og spraglet udtryk. 

LÆS OGSÅ: Pynt din pakkekalender med DIY julepynt