https://imgix.femina.dk/media/article/1438-botanik-notesboeger-prim.png
Stil

DIY: Pynt dine notesbøger med pressede blomster

25. marts 2015
af Pernille Albers
Foto: Frederik Johs/Skovdal & Skovdal
Snup en billig notesbog og forvandl den til en lækker sag med lidt karton i skønne toner, pyntet med dine egne pressede blomster. Det perfekte sted at gemme minder, idéer og kloge tanker.

Du skal bruge

Notesbøger Karton i to farver Lim Lædersnøre Stoppenål Hultang Dekupagelak Pensel Skalpel Prægepen Pressede blomster Evt. masking-tape

Sådan gør du (stor notesbog)

Lim et stykke mørkegrønt karton på forsiden af notesbogen, og skær overskydende karton af med en skalpel. Skær et stykke mintgrønt karton til ryggen, der går fra forsiden og om på bagsiden. Lav folderne med en prægepen, så de bliver pæne og lige. Markér, hvor du vil have huller til lædersnøren, og tryk huller med hultang på den grønne forside – der skal være ca. 15 mm’s afstand mellem hullerne. Placér den tørrede blomst på forsiden, og lim den fast med dekupagelak – giv hele for-siden flere gange lak. Lad tørre. Lim det mintfarvede rygstykke på bog-en. Sy med lædersnøre op og ned-sting igennem rygstykke og forside på bogen. Leg evt. med masking-tape i kanten. SE OGSÅ: DIY: Sådan laver du de fineste blomsterrammer Tip Miks de grønne nuancer med blanke metaller – de klæder hinanden.
https://imgix.femina.dk/1438-botanik-notesboeger-body_0.png

Læs også