Britta Clausen fik et helt nyt look med SØNDAG
Stil

Britta fik et nyt look: Det er utroligt, at så lidt kan gøre så stor en forskel

20. april 2018
af Anne Bruhn Jørgensen og Liv Barfoed
Modeassistent: Malou Hansen Foto: Heidi Maxmiling. Frisør & makeupartist: Line Bomholt/Bomholt InterCoiffure
Britta Clausen på 70 år var træt af sine blå skjorter, som udgjorde hendes "hverdagsuniform". Vi gav derfor Britta inspiration til et nyt look og til en mere farverig, varieret og feminin stil.

Britta Clausen fik et helt nyt look med SØNDAG

Alder: 70 år

Bopæl: Sønderborg

Højde: 169 cm

Tøjstørrelse: 40

Job: Pensionist, og spiller meget golf og går i fitness

Privat: Gift med Erik og mor til tre voksne børn

Før:

Jeg har ønsket at gøre det her for mig selv rigtig længe. Jeg går kun med blå, grå og hvide nuancer, men aldrig i sort. Jeg er så træt af lyseblå skjorter, så jeg mangler virkelig noget inspiration til at gå med flere farver. Jeg synes simpelthen, jeg ser så kedelig ud. Jeg er kommet til at se ældre ud, men jeg har tabte mig nogle kilo op til min 70-års fødselsdag, så nu er jeg klar til at blive inspireret til en ny stil.

Efter:

Jeg havde slet ikke turdet forestille mig, at dagen ville blive så god. Det har simpelthen været en helt fantastisk dag. Jeg er helt vild med mit nye hår. Det er jo utroligt, at så lidt kan gøre sådan en stor forskel. Makeuppen er lige mig, og jeg vil forsøge at bruge en lipliner fremover, og så er jeg også helt vild med øjenmakeuppen. Jeg er blevet inspireret til at gå mere farverigt klædt fremover, og jeg kan sagtens se, at jeg godt kan bære farver.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se Gittes vilde forvandling

Makeup:

Makeupartist Line Bomholt fra Bomholt Intercoiffure begynder med at lægge et lag foundation på Brittas hud. På halsen lægger Line lidt pudder for at skabe et mere ensartet look. Langs vippekanten lægger Line en tynd streg med en flydende eyeliner, hvorefter hun på den midterste del af øjenlåget lægger en lys øjenskygge. På den øverste del af øjenlåget lægger hun en brun øjenskygge, mens hun allerøverst lægger en lidt mørkere øjenskygge. De blendes sammen, og vipperne får lidt sort mascara. Læberne tegnes op med en lipliner, og efterfølgende lægges en neutral lyserød lipgloss.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se Jannies helt nye look

Hår:

Frisør Line Bomholt fra Bomholt Intercoiffure ønsker at samle Brittas hår, så det hele bliver samme farve, og frisuren bliver tydeligere. Det forreste af Brittas hår er meget fint, og derfor forsøger Line at skabe mere fylde i den forreste del af håret. Bagpå klipper Line lidt spidser af, samtidig med at længden bevares. Brittas hår er meget mørkt i pandehåret, men meget lyst ude i siderne. Line ønsker at samle håret mere, og derfor vil hun både farve håret med nogle lyse og mørke effekter, så det bliver mere naturligt at se på. Til farvningen tilsætter Line Smartbond fra L’oreal Paris, som hjælper med at styrke og plejer håret. Til sidst klippes brynene til og farves.

Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til soendag@soendag.dk

Adresseliste:

Arket, arket.com

Billi Bi, tlf. 38 10 46 68

ByMICKLEIT, tlf. 61 69 81 46

Gant Store, tlf. 33 93 06 90

ITEM m6, tlf. 71 99 04 84

Kaffe, tlf. 97 21 62 66

Laurie, tlf. 71 74 72 74

Lund Copenhagen, tlf. 32 96 17 17

M Wiesneck, tlf. 70 22 47 70

Margit Brandt, tlf. 96 29 43 01

Masai, tlf. 33 32 23 33

Noa Noa, tlf. 36 99 30 00

Notabene, tlf. 33 13 38 13

Profil Optik, tlf. 36 88 86 86

Sanne Nordahn, tlf. 26 40 53 25

Thi Thao, tlf. 31 34 46 44

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_0.jpg

Læs også