https://imgix.femina.dk/media/article/1434-britney-spears2.png
Stil

Britney Spears lancerer ny undertøjslinje

20. august 2014
af Charlotte Kobberøe Fink
Foto: CHANGE
Den amerikanske popprinsesse lancerer nu i samarbejde med det internationale undertøjsfirma CHANGE sin helt egen undertøjslinje

Hun har været verdensberømt siden 90’erne, hvor hun med rottehaler storhittede med Hit me baby one more time. Siden da er det blevet til millioner af solgte albums, et par heftige skandaler og så har hun forsøgt sig som både skuespiller, danser og forfatter. Nu kan hun så også kalde sig for undertøjsdesigner med sin nye linje for CHANGE, The Intimate Britney Spears.

LÆS OGSÅ: Find den rigtige bh-størrelse: Trin-for-trin-guide

Sexet og luksuriøst

Visionen med den nye undertøjskollektion er, at alle kvinder skal føle sig smukke og godt tilpas.

- Enhver kvinde skal føle sig smuk og selvsikker i alt, hvad hun tager på. Min vision for The Intimate Britney Spears er at skabe tøj, der er sexet, luksuriøst og behageligt på samme tid. Jeg er spændt på at introducere kollektionen, fordi jeg føler, at vi har opnået lige præcis det, siger Britney Spears.

https://imgix.femina.dk/1434-britney-spears.png

Kollektionen er lavet i samarbejde med undertøjsfirmaet CHANGE og er en blanding af eksklusive lingerisæt, kimonoer og natkjoler blandet med afslappet hjemmetøj. Størrelserne spænder fra A-j skål, og undertøjet kan købes online på www.intimatebritneyspears.com samt i udvalgte butikker.

Den 25. september gæster Britney Spears Forum i København, hvor sløret løftes for den nye kollektion i Danmark.

Læs også