Planter i badeværelset
Bolig

Planter i badeværelset

11. marts 2016
af Susie Helsing Nielsen
I badeværelset bliver luften hyppigt mættet med vanddamp, og temperaturen kommer ikke under 16°. Det er guf for mange planter. Her er nogle eksempler på egnede planter i badeværelset.

Et bad må gerne virke både rensende og afslappende, og den effekt kan understreges ved at have en eller flere grønne planter i badeværelset, så det bliver til en frodig grøn oase og et rart sted at opholde sig. De bedste planter til dette rum er dem, der trives med de særlige vækstbetingelser, som den høje luftfugtighed, de høje temperaturer og måske også skyggefulde forhold udsætter dem for. Mange grønne planter har dokumenterede luftrensende egenskaber, andre holder bare af den høje luftfugtighed.

Læs om andre luftrensende planter i boligen

Planter i badeværelset

En lille oase

Du kan skabe din egen oase og en dejlig atmosfære i badeværelset, og alt efter, hvilke planter du vælger. En masse små, frodige planter kan forvandle badeværelset til en lille regnskov, en stor, fyldig plante kan skjule nedslidning eller mangler i rummet, eller du kan understrege en særlig stil med den rette plante. Blandt grønne planter, der egner sig til at stå i badeværelset er:

Okideer - Hængefigen - Ravenea - Flamingoblomst - Fugleredebregne - Venushår - Stuebambus - Bostonbregne - Fingerfilodendron

Læs også: Luk foråret ind i boligen med planter og farver

Få rabat på dit næste køb hos Euroflorist, med en rabatkode. -Find din her klik her

Læs også