boligreportage
Bolig

Kom indenfor: Landhus med romantisk charme

19. september 2019
af Camilla Skøtt & MetteMaje Skøtt/A Little Story
Carinas kærlighed til farver og genbrugsfund ses tydeligt i det gamle hus på Midtsjælland, hvor hun bor med sin familie. Hun følger sit hjerte frem for moden, og måske er det derfor, rummene oser af hygge og god stemning.
HER BOR: Carina Larsen, 37 år, og Troels, 40 år, med deres børn Signe og Holger. Du kan følge Carina på Instagram: @signecat og @stolminstol. BOLIG: Et over 100 år gammelt hus i en lille by uden for Kalundborg. AREAL: 300 m2.
Carina og Troels boede i København, da de for 12 år siden fik behov for at få mere luft omkring sig. Så de begyndte at lede efter et nyt hjem med kig til marker og træer. Det lykkedes ved lidt af et tilfælde. – Vi fandt huset på en lidt sjov måde. Et par venner var ude at kigge på stedet, men det var alt for stort og slidt til dem. Bagefter ringede de til mig og sagde, at det lige var noget for os. De havde ret. Vi kørte herud, kiggede ind ad vinduerne og faldt pladask for det, fortæller Carina. Parret købte huset og flyttede deres entreprenørfirma ind i en af udbygningerne og fik dermed kombineret hjem og arbejde. Troels kører ud i landet de fleste dage, mens Carina sidder på kontoret, og hun nyder at være tæt på hjemmet og børnene i hverdagen.
Da de overtog huset, trængte det til en kærlig hånd. Derfor har Troels og Carina fået lavet en del om, så rummene står smukt med fine farver og tapeter, mens hele overetagen er åbnet op til kip. Nu drømmer Carina om at forny køkkenet, men er ellers glad for sit store, gamle hus, som det er. – Jeg elsker den charme, huset har med de fine detaljer ved havestuen og de gamle døre. Haven er også skøn – især når alle frugttræerne står i blomst, fortæller hun. Carina har stået for indretningen, og det faldt hende nemt. – Jeg er til gamle møbler og er slet ikke god til at købe nye. Jeg er nok en romantiker, og jeg bider ikke så let på modeluner, men indretter med det, jeg bedst kan lide, uanset om det er in eller ej, siger Carina. – Jeg kan godt lide, når tingene har en historie, og man kan se, at de har været brugt. Det passer rigtig godt til det gamle hus, mener Carina. KOM MED INDENFOR I DE CHARMERENDE LANDHUS I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også