indret din entre med disse fine detaljer
Bolig

Indret din entré med fine detaljer

Af Nadja Wehlitz, redigeret af Britt Endicott 9. august 2017
foto: Pernille Enoch
Indret din entré med fikse små møbler i lyst træ, kønne kurve og detaljer i grå toner. Så bliver rummet både hyggeligt og praktisk.

I en entré passer den naturlige nordiske stil virkelig godt. Indretter du i den stil, betyder det, at du træder ind i et lyst rum med praktiske materialer og en rolig stemning – lige sådan en velkomst, man vil se frem til hver dag.

Indret din entré med praktiske løsninger

Vælg gerne få og små møbler til din entré, så du stadig har godt med gulvplads, og kig efter møbler i lyst træ eller grå og hvide toner, så indtrykket er let og luftigt.

Der er meget trafik igennem entréen, og det kan ses på væggene. Brug maling med meget høj glans, så du kan tørre væggene af. Eller mal den nederste halvdel af væggene en mørkere farve end hvid, f.eks. lysegrå.

Og udnyt væggene med hylder, knager og reoler – men husk også, at der godt må være lidt nips som planter og små billeder, så rummet også bliver hyggeligt.

Klik igennem galleriet herunder og få vores 5 gode idéer til din entré.

Indret din entré med fine detaljer

Kurve er smarte til opbevaring men for at undgå, at alt bliver rodet sammen nede i dem, kan du skrive på manillakort hvad kurvene indeholder. Bind mærkerne fast til kurvene med fine bånd. 

Har du plads til et lille bord og en stol i entréen? Så giver det en hyggelig og indbydende velkomst. Og du har et sted at sidde ned og tage sko af og på. Vi har også stillet en stor kurv på gulvet til opbevaring af sko og tørklæder. Bord, kurv, pude og hylde er fra Jysk. Stolen er fra Trævarefabrikernes Udsalg.

Hvis der ikke er plads til et stort skab i din entré, så kan et par trækasser på væggen give lidt opbevaringsplads. Hæng kasserne lidt forskudt, så du også kan lægge ting oven på dem. Bogkasserne er  fra Trævarefabrikernes Udsalg. 

Med stempler kan du give helt almindelige træbøjler et personligt præg. Du kan skrive familiens navne, små søde ord eller som her, Min og Din på dem. Stempler og sværte fås hos Panduro Hobby.

Brug en hylde eller reol til sko, så er det nemt at holde orden. Og med en lille skammel kan du sidde i ro og mag og tage skoene af og på. Gå efter hvidmalet træ, bambus og naturflet for den rigtige lyse stil, og husk en lille skål til nøglerne, en vase til blomster og lidt pynt på væggen, så rummet også bliver hyggeligt. Skohylde og vægtæppe er fra Jysk. Skammel og knagerække er fra Notre Dame.