https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/jul/shopping/2012/12/1249-koeb-paa-nettet-nemmest-og-billigst/1249-prissammenligningstjenester-art.jpg
Bolig

Find julegaven på nettet - nemmest og billigst

4. december 2012
af Redaktionen
Foto: Pantherstock
Det er nemt at shoppe på nettet, og så kan du faktisk også spare en masse penge, hvis du husker at bruge en af de mange smarte prissammenligningstjenester. Her får du 3, du kan bruge

Danske kvinder shopper på nettet som aldrig før - det viser dugfriske tal fra DIBS, der leverer betalingsløsninger til e-handel. Og i denne søde juletid er det nemt og tidsbesparende at købe gaverne online. Vil du være endnu mere fremme i skoen OG spare penge, kan det betale sig at bruge nogle af de mange prissammenligningstjenester, som eksisterer.

Alt efter om du er på udkig efter bøger, tøj eller elektronik, kan du ved hjælp af pristjenesterne finde frem til den billigste pris. Siderne sørger nemlig for at sammenligne priser på de samme varer fra en række forhandlere, og lister dem i rækkefølge fra den billigste til den dyreste forhandler. Et link leder dig direkte videre til forhandleren, hvor du så kan købe varen.

3 gode:
Mangler du gaven til din mand eller kæreste, er www.edbpriser.dk et godt sted at starte. Her finder du alt indenfor computere, fotoudstyr, gps'er, software, telefoni og meget mere. EDBpriser.dk, som hører sammen med HIFIpriser.dk, SPILpriser.dk og DVDpriser.dk har til sammen samlet med over 450.000 priser, så det siger sig selv, at udvalget er stort.

Leder du efter bøger - så tjek www.bogpriser.dk ud. Her giver en enkelt søgning overblik over udvalg, priser og leveringstider hos en lang række boghandlere.

Og på www.priser.dk kan du finde varer indenfor mange forskellige kategorier til hele familien - bøger, erotik, mode, skønhed, hvidevarer og mange andre ting.

Det er nemt at shoppe på nettet - men undgå at blive taget ved næsen. Se vores tips til sikker julehandel her

Læs også