https://imgix.femina.dk/media/article/1748-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Stilig jul i hvid og grøn

5. december 2017
af Mathilde Rude
Styling: Sidsel Zachariassen, Foto: Frederikke Heiberg
Hvide lyshuse, grønne grene og lysegrå papirpynt – julepynten hjemme hos Pernille Breinholdt Mikkelsen og Rami Panduro Zouzou kunne snildt hænge fremme hele året rundt, for den harmonerer perfekt med parrets diskrete, underspillede stil.
HVEM Pernille Breinholdt Mikkelsen, jurist, og Rami Panduro Zouzou, sekretariatschef, og deres datter Hedvig på fem år. Parret har fået hjælp af Sidsel Zachariassen til indretningen. HVAD 150 m² stor herskabslejlighed. HVOR Frederiksberg.
4 tips til Pernilles rolige julestil 1. Indret med få, diskrete nuancer som grå og sort. Bryd det kun med enkelte farvede detaljer som blå puder, stager og vaser. 2. Sæt julepynt som minitræer, glaskugler og lyshuse i hvid og grå sammen i grupper på borde og i vindueskarme. 3. Tapetsér et par vægge og vær ikke bange for at kaste dig ud i forskellige mønstre. Holder du dig til de samme farver, kan det ikke gå galt. 4. Sæt buketter med eukalyptus og hvide amaryllis i vaser. Så får du lidt julestemning ind i stuerne, uden at det dominerer.
KOM MED INDENFOR I DEN STORE HERSKABSLEJLIGHED I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også