Bolig

Bolig: 272 m² indrettet i feminine farver

af Pia Olsen 3. oktober 2017
Foto: Frederikke Heiberg
I hjertet af Mariager Fjord, nærmere bestemt Hobro, gemmer sig den fineste perle af en villa. Her bor Trine Louise Sivkjær, der bestemt ikke er bange for at lege med farvepaletten.
HVEM Trine Louise Sivkjær, 30 år, familiekonsulent, og Daniel Sivkjær, 34 år, maskinmester, og deres to børn, Ditlev, fire år, og Lotus, halvandet, samt hunden Bulle og kattene Ulla og Henning. Se mere på Trine Louises Instagramprofil @Lotuslivingdk   HVAD En 272 m² stor totalrenoveret herskabsvilla i tre plan fra 1933.   HVOR Glenstrup Sø ved Hobro.  
  TRINES 4 BEDSTE TIP OM FARVERIG INDRETNING
  • Find modet frem og indret med masser af farver.
  • Forlæng sommeren ved at plukke det bedste fra grøftekanten og sætte det i pastelfarvede vaser. Så får du både farver og dufte i dit hjem.
  • Indret med bløde tekstiler som velour, og sæt fjer, farvede glas og vaser i forskellige størrelser til. Det giver et anderledes feminint touch til boligen.
  • Giv din hjem et helt nyt look ved helt enkelt at bytte rundt på puderne og sætte dem sammen på nye måder.

KOM MED INDENFOR I DEN HERSKABSVILLAEN I GALLERIET HERUNDER

Huset er fra 1930’erne og ligger midt i den skønne natur.

Trine har indrettet en hyggelig krog i entréen med planter og tekstiler. Den hjemmebyggede bænk er forsynet med hynder fra By KlipKlap, puden er fra Christina Lundsteen.

Stuen er indrettet i et behageligt tone i tone-look med sarte lyserøde nuancer tilsat okker og grå. Puder fra Christina Lundsteen, gulvtæpper fra Ellos.dk og House Doctor. Sofabordene er købt hos Bruunmunch, mens vasen er fra Louise Roe og lysestagerne fra OyOy. Sofaen er fra Ikea, og gardinerne er arvestykker fra Daniels bedsteforældre. 

Trine er vild med papirkunst fra Marianne Scott-Hansen, og hun har efterhånden en hel lille samling af papirblomster. Sidebordet er et arvestykke, skærmen er fra Christina Lundsteen, og lampefoden er vintage.

Trine har en stor samling puder, da hun ofte skifter ud for at skabe nye stemninger i parrets hjem. Puder fra Christina Lundsteen. Daniel har bygget bænken. Vaser fra Lyngby Porcelæn og Erik Bagger.

Fra soveværelset er der adgang til en hyggelig altan, hvorfra der er en god udsigt ud over området.

På bakken fra Hay har Trine samlet fin keramik fra Anders Arhøj, Kähler og Lyngby Porcelæn. Cement-ægget er fra en blomsterbutik. I baggrunden plakater fra Vissevasse.

Trine elsker at lege med farver, som her, hvor de to rum er malet i hver sin farve. Det giver et elegant farvespil rummene imellem. Vægfarver fra Flügger.

Trine mixer gerne ting fra forskellige stilperioder, som her, hvor en sofa med frynser og et vintage-spisebord får kontrast af Eames-stole købt hos Designovation.

Da parret flyttede ind, renoverede de en etage ad gangen. De rev det gamle køkken ned og valgte et nyt køkken, der matcher villaens herskabelige arkitektur. Køkkenet er fra Invita, barstolene er loppefund, og pendlerne er fra Ikea. Krystalvasen er et loppefund, og det store ur har parret fået i gave.

Karlekammerskabet i køkkenet stammer fra Trines barndomshjem. Lågen er desværre gået i stykker, så hun har skabt en praktisk åben løsning, hvor køkkengrejet er lige til at få fat i.

Trine er fascineret af Ida Lærkes fine blomstermotiver fra Stilleben, så de har fået en fin plads her i køkkenet. Den mørke væg får motiverne til næsten af springe frem. Lampeskærm fra Christina Lundsteen.

Enkle opbevaringsglas fra Ikea hjælper med at skabe orden i køkkenet. Bagest lyser en tehætte fra OyOy op.

De fine glaslamper virker lette mod den mørke væg. De er fund fra Ellos.dk