julepynt fra sirius
Annonce
Bolig

3 tips til at pynte op til en klassisk jul

21. oktober 2021
Annonce for Sirius
Jubi! De klassiske julefarver trender i stor stil dette år, så skru endelig op for den røde, grønne og guldfarvede julepynt.
sirius

Som en anden teenager har julepynten efterhånden været igennem en del faser – fra den lyserøde til den sorte, den glitrende og den udfordrende. Men der er godt nyt til alle jer, der stædigt har holdt fast: Det er nemlig de klassiske og traditionelle julefarver, der er på paletten i år.

Skal de klassiske farver også ind i dit julehjem, så giver vi dig her lidt tips til at pynte op på traditionel manér.

Lys op – i de klassiske farver

Der er intet, der skaber den klassiske julehygge, som lys. Så hold endelig ikke igen, men tænd dine tusind julelys! Det har vi gjort i mange år, og mere traditionelt bliver det næsten ikke – særligt ikke, når du vælger dem i julens farver.

Dine lys behøver dog ikke at være af stearin for at skabe hygge. Disse elektriske lys i Sille-serien kan helt sikkert gøre tricket, og så skal du heller ikke bekymre dig om levetiden, da du blot kan oplade dem igen i løbet af et par timer. Og så passer du samtidig på miljøet.

røde lys sirius

Sille genopladelige lys, H 10/12,5/15 cm, 499 kr. for et sæt med tre lys (Sirius).

Brug klassiske julesymboler

Vil du skabe en klassisk jul, så er det oplagt at pynte med den traditionelle julepynt. Den danske julepynt rummer masser af referencer og symboler, især religiøse og nationale. Af religiøse tæller blandt andet stjernen, jakobsstigen og englen, mens julepynt som trompeten, dannebrogsflagene og trommerne stammer fra en tid under krig, hvor den nationale følelse var i højsædet.

Lad f.eks. denne tromme med lys fra Sirius lyse op hele december. Du kan hænge den på nogle troldegrene i en vase og senere hænge den på træet, hvor den også pynter fint.

juletræspynt sirius

Elly juletromme med LED lys, 249 kr. (Sirius).

Lav traditionelle juledekorationer

En juledekoration er ikke bare en juledekoration. De kan laves på utallige måder, og du kan være kreativ med glitrende julekugler, sølvspray og tørrede blomsterstande. Men hvis du vil lave en klassisk juledekoration, så skal du altså gå simpelt til værks med gran, mos, bær og kogler.

Et kalenderlys skal der selvfølgelig også til, men vil du slippe for stearinlysets osen og frygten for, at der går ild i grannet, så kan du købe et LED lys i stedet. Med dette fra Sirius kan du rykke flammen dag for dag, så du kan tælle ned til juleaften på en bæredygtig og børnevenlig måde – og helt uden at gå på kompromis med forventningens glæde.

kalenderlys sirius

Sara LED kalenderlys, 199 kr. (Sirius).

Om Sirius

Alle øjeblikke fortjener et varmt og stemningsfuldt lys. Sirius producerer trendsættende lysdekoratio- ner, der skaber den særlige og hyggelige atmosfære i hjemmet eller haven. Om det er julestemningen, haven eller borddekorationen, der skal have et ekstra touch, så skaber Sirius’ lysdekorationer den perfekte stemning. Sirius udvikler via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere innovative lysdekorationer, der tager afsæt i dansk designtradition og den nordiske stil. Sirius har til formål at inspirere forbrugere til nye måder at bruge lys på og til at bringe lysdekorationer ind som en del af indretningen i det nordiske hjem. Se mere her.

Læs også