https://imgix.femina.dk/media/article/sandaler.png
Stil

"Børnesandalen" er den mest hypede sommersko på Instagram

7. juli 2020
af Malin Gaden / kk.no
Foto: Labucq PR
Sandalerne ligner dem, din 3-årige kunne gå i - men når vi kigger på billederne her, forstår vi alligevel udmærket, hvad hypen går ud på.

Der er ganske få dage hvert år, hvor den danske sommer tillader os at gå i sandaler - så lige nu sover vi nærmest med dem på. Ligesom vi selvfølgelig drømmer om et ny par (som vi kan bruge i cirka 10 minutter for så igen at skulle vente et år.)

Og nu er der så dukket en sandaltrend op, som de færreste af os nok havde set komme.

Børnesandaler til voksne

Flere modepersonligheder er nemlig faldet pladask for ”the fisherman sandal” ("fiskersandalen") eller ”the toddle shoe” ("småbørnsskoen").

Navnet på skoen er måske ikke det mest sexede, men trenden er over alt på Instagram.

For eksempel har den engelske model og stylist Monikh Dale skrevet om sandaltrenden på både sin hjemmeside og Instagram-konto, der har næsten 200.000 følgere. Hun kalder trenden for ”børnesandalen” - fordi den minder en del om noget, små børn har på.

Selv skriver hun desuden, at hun regner med at bruge sandalerne udenfor sommersæsonen, og det kan jo godt lade sig gøre – så længe man ikke bor i Danmark. Så her nordpå må vi gå efter sokker i sandalerne-stilen.

Monikh skriver, at hun har planer om at bruge sine sko samme med hvide kjoler og nederdele, og når efteråret kommer, vil hun hoppe i et par jeans og en læderjakke.

Andre modeinteresserede kvinder på Instagram er enige med Monikh i, at sandalen hitter lige nu. Den har et maskulint udtryk, så du kan for eksempel vælge at kombinere den med noget mere feminint for at lege med kontrasterne.

Denne artikel blev oprindeligt bragt på KK.no.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også