Iman til Met Gala 2021
Met Gala 2021

Alle havde verdens bedste tøj på til Met Gala i år

14. september 2021
Af Nico Glad Golden
Foto: Guerin Charles/Abaca/Ritzau Scanpix /Brian Prahl/MEGA/Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix/Anthony Behar/SIPA/Ritzau Scanpix/RCF / MEGA/ Anthony Behar/SIPA/Ritzau Scanpix /Tyja/Backgrid/Ritzau Scanpix/Ron Adar/Splash/Ritzau Scanpix
Fra et tredelt outfit i guld til en sort heldragt - årets Met Gala bød på de vildeste outfits.

Modebranchens allerfineste og største modefest blev i går afholdt på Metropolitan Museum of Art. The Met Ball har været afholdt siden 1946 og er modens svar på The Oscars. Fundraising-gallaen, der fejrer Costume Institutes storslåede nye udstilling, har som altid et skiftende tema.

Temaet for denne Met Gala var ”In America – A Lexicon of Fashion”. Et tema, de inviterede havde tolket på meget forskellige, overdådige måder. Her er et udvalg af aftenens mest maxede looks.

Rosalia til met gala 2021

Sangerinden Rosalias look var inspireret af det traditionelle spanske sjal ”Manton de Manila”, men skabt af den amerikanske designer Rick Owens.

Billie Eilish til Met Gala 2021

Billie Eilish i en gigantisk kjole, der hylder en af vor tids største amerikanske ikoner og fashionistaer, Marilyn Monroe. Den overdådige kjole er lavet af modehuset Oscar De La Renta.

Jennifer Lopez i cowgirl kjole til Met Gala 2021

Jennifer Lopez var gået all in på cowgirlstilen i et 00’er-inspireret outfit.

Iman til Met Gala 2021

Ingen over, ingen ved siden af. Supermodellen Iman var i en storslået kreation af den kønsneutrale modedesigner Harris Reed.

Cara Delevingne til Met Gala 2021

Skuespilleren Cara Delevingne mødte op med noget af et budskab – og måske også en ret åbenlys reklame. Delevingne er nemlig selv for nyligt blevet medejer af et sexlegetøjsfirma. Sættet er fra Dior.

Ella Emhoff til Met Gala 2021

Ella Emhoff, model og vicepræsident Kamala Harris steddatter, var i et rødt sæt fra Stella McCartney.

Timothee Chalamet til Met Gala 2021

Timothée Chalamet var i et fantastisk outfit, der på en eller anden måde forenede æstetikken fra Bridgerton en tilbagelænet skaterboy vibe. Looket var fra Haider Ackermann.

Rihanna til met Gala 2021

Rihanna havde fundet vintertøjet frem og var i en Game of Thrones værdi kreation fra Balenciaga.

Lil Nas X til Met Gala 2021
Lil Nas X til Met Gala 2021
Lil Nas X til Met Gala 2021

Den amerikanske rapper Lil Nas X mødt op i en tretrinsraket af et guldoutfit. Nas X viser gang på gang, at han har svært ved at se en rød løber uden at stjæle al rampelyset, og det er sådan set også helt okay.

Kim Kardashian West til Met Gala 2021

Og så var der Kim Kardashian West, som endnu ikke var helt klar til at smide masken, og kom i et outfit, der dækkede hende fra top til tå.

Læs også