4 nøglekøb til efteråret
Stil

4 nøglekøb til efteråret

23. august 2018
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Jakob Kirk
En maxikjole, en blazer en plisseret nederdel og et par lyse jeans. Så er du godt klædt på til efteråret. Her får du tips til at style dem

4 NØGLEKØB TIL EFTERÅRET

Artiklen indeholder sponsoreret links

Maxikjolen De lange kjoler har sneget sig ind på alle sæsoner efterhånden og er perfekte, fordi de kan bruges vinteren igennem med tykke strømper, en strik over eller en rullekrave under.
https://imgix.femina.dk/noeglekoeb-maxikjoler.jpg
Kjole fra Birgitte Herskind. Støvler fra Stine Goya Blå kjole med blomster, 990 kr. fra Arket Grøn kjole med blomster, 480 kr. fra Y.A.S.
Blazeren Måske har du brugt den som let sommerjakke – men til efteråret kan du style den klassisk over en blondebluse, strik og skjorte og også til din kjole.Så får du tre forskellige look.
https://imgix.femina.dk/noeglekoeb-blazere.jpg

Strik fra Wood Wood. Blazer fra Selected Femme. Nederdel fra Mads Nørgaard

Klassisk sort, 1.150 kr. fra & Other Stories

Ternet dobbeltradet, 450 kr. fra Vero Moda

LÆS OGSÅ: Den klassiske t-shirt: 5 nemme måder at style den på

Lyse jeans

Har du investeret i et par hvide jeans, kan du sagtens bruge dem ind i næste sæson. Style med elementer i varme farver, en lun strik og tykke skjorter, så der kommer kontrast til det lyse denim.

https://imgix.femina.dk/noeglekoeb-lyse-jeans.jpg
Strik og jeans fra Gant. Støvler fra Billi Bi Beige jeans, 299 kr. fra Bubbleroom Hvide jeans, 299 kr. fra Mango
Den plisserede nederdel Midinederdele med plisseringer er et ægte sommerhit, som du fint kan fortsætte. Lag på lag fungerer godt til nederdelen, og med tykke strømper kan du holde varmen. Nederdelen kan også dresses op til aften med høje sko og en tynd overdel.
https://imgix.femina.dk/noeglekoeb-plisserede-nederdele.jpg
Skjorte fra Second Female. Blazer fra Birgitte Herskind. Nederdel fra Mos Mosh. Sko fra Graceland Sort, 130 kr. fra JDY Stribet, 399 kr. fra Ellos LÆS OGSÅ: 25 webshops du bør kende
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også