modeuge
Stil

3 ting du (gratis) kan opleve i modeugen

5. august 2015
af Emilie Dahm Reimar
I denne uge er der modeuge i København. Her er 3 gratis tilbud, som alle kan være med til.

Få håret sat
TRESemmé byder igen i år indenfor til gratis, professionel styling, hvor lead stylist Lasse Pedersen og hans team af topstylister står klar til at give dig en gratis hårstyling.
TRESemmé Blow Out Bar er åben på Nytorv, København K torsdag den 6., fredag den 7. og lørdag den 8. august fra kl. 12-18, og du møder bare op (måske er der kø).

Tøjbyttemarked
For at gøre op med ”køb-og-smid-væk”-mentaliteten, arrangeres igen i år det store tøjbyttemarked på Rådhuspladsen, Fashion Exchange.
Alle kan deltage, og reglerne er enkle: Find tøj frem fra skabet, du alligevel ikke bruger og indlever det ved indgangen til byttemarkedet. Det giver dig fri adgang til hele markedet, hvor al tøjet er fordelt ud på stande efter kategori. Du kan nu tage alt det tøj med hjem, du kan lide helt gratis.
Flere kendte designere, bl.a. Ganni, Julie Fagerholt og Mads Nørgaard, har også doneret tøj til byttemarkedet, og al overskydende tøj doneres til Asylcenter Sandholm via Røde Kors.

App’en guider dig
Med modeugens officielle app kan du se de nyeste show og street style billeder og blive guidet til de forskellige caféer og restauranters gode tilbud. Du kan også se videoer fra shows’ne på storskærme på Rådhuspladsen og Nytorv.

SE OGSÅ: De største tendenser til efteråret

Læs også