https://imgix.femina.dk/media/article/1430_10_nemme_maader_at_skjule_mormorarmene_paa.jpg
Stil

10 nemme måder at skjule mormorarme på

8. juli 2014
af webredaktionen
Foto: Pantherstock
Mormorarme eller vinkedeller, som de også kaldes, er et ømt punkt for mange af os. Her er 10 enkle råd, der hjælper dig til at kamuflere dem på bedste vis

Undgå ærmer, der kun lige dækker skuldrene

Man fristes til at tro, at de korte ærmer er bedre end ingen ærmer, men de skærer faktisk dine arme lige dér, hvor de er allerbredest, hvilket får dine overarme til at se bredere ud, end de faktisk er. Et bedre alternativ til mormorarme er albuelange- eller helt lange ærmer.

Gå efter tøj, der viser meget af dine skuldre

Skal have du have ærmeløst tøj op, så gå efter de ting, der viser meget af dine skuldre. Dine arme vil se længere og slankere ud, jo mere skulder du viser.

Undgå pufærmer

Hvis du har korte ærmer, skal du undgå også at finde overdele med pufærmer, da det vil trække opmærksomhed mod dine mormorarme.

LÆS OGSÅ: Få træningsøvelser til mormorarmene

Undgå ærmer med elastik

Ærmer, der afsluttes med en elastik, er en rigtig dårlig idé, da det kun vil fremhæve dine mormorarme. Så sørg for at finde ærmer, der giver lidt luft til overarmen.

Find overdele med ekstra detalje

Gå efter toppe og overdele med ærmer i f.eks. blonde eller transparent stof.

Undgå alt for stramme striktrøjer

Jo strammere din strikkede trøje er, jo tydeligere vil dine mormorarme blive. Gå efter strik der sidder løsere.

LÆS OGSÅ: Flere får fikset mormorarme

Fjern fokus

En anden god måde at skjule overarmene på, er at sætte fokus et andet sted. F.eks. ved at have en sexet udskæring, en stor sløjfe eller en anden detalje eller et statement-smykke.

Armbånd – og masser af dem

En rigtig god måde at skjule mormorarme på, er ved at have masser af armbånd på. De trækker opmærksomheden ned mod dine håndled.

LÆS OGSÅ: Se de vilde billeder af Hollywoodkvinderne før og efter kosmetiske operationer

Få en spraytan

En glødende og solkysset hud ser bare bedre ud end en bleg hud. Men du behøver ikke ligge og stege i solen – en spraytan kan sagtens gøre tricket.

SKAL du bare have drømmekjolen? Så drop alle ovenstående guidelines

Hvis du bare har fundet drømmekjolen, skal du hoppe i den ligegyldigt om den gør noget godt for dine overarme eller ej – for hvis du føler dig strålende og godt tilpas i den, er alt det andet ligegyldigt…

Kilde: Womens Fashion

Læs også