Stil og trends

Lise fik et nyt look: Sådan styler du til et aktivt liv

Det er ikke meget, at Lise sidder stille i løbet af en dag. Derfor har hun svært ved at finde en stil, der både er praktisk og pæn. Særligt håret har voldt problemer, for hvordan styler man sit hår, når man har cykelhjelmen af og på flere gange om dagen?

Lise fik et nyt look med SØNDAG

Navn: Lise Hansen
Alder: 68 år
Bopæl: Næstved
Højde: 172 cm
Tøjstørrelse: M/L
Job: Pensionist
Privat: Gift
 

FØR

Normalt gør jeg ikke så meget ud af håret, fordi jeg er meget aktiv. Jeg går og cykler meget, så jeg har cykelhjelmen af og på mange gange i løbet af dagen. Jeg vasker hår to-tre gange om ugen og føntørrer det. Jeg bruger ikke makeup i hverdagen, men gerne mascara og læbestift, hvis jeg skal ud, og så plejer jeg at få farvet øjenbryn, når jeg er hos frisøren.
 
 

EFTER

Det har været en dejlig dag! Det har været rart, at de hos frisøren, makeupartisten og stylisten hver især har haft fokus på noget, der passer præcis til mig. Jeg har fået virkelig meget inspiration, og jeg har lært, at lysere farver og langt tøj passer godt til mig. Normalt er det lange ellers noget, jeg går udenom, men det vil jeg ikke gøre fremover.
 
 

HÅR

Frisøren Jesper vil bevare Lises salt ’n’ pepper-look i håret. For at understrege det flotte spil mellem det hvide og det mørke farver han blot lidt flere tynde sorte striber i Lises hår. Jesper klipper håret helt kort bagtil og i siderne og bevarer noget af længden på toppen. Derudover er længderne diffuse, så der kommer noget lethed og spil i håret. Jesper klipper pandehåret i to lag, et kort inderst og dernæst et lidt længere lag, så Lise har flere muligheder, når hun skal style sit hår.
 

MAKEUP

Simone, makeupartisten, starter med at give Lises ansigt en serum for at fugte. Derefter lægger hun en primer, en foundation og en blush på kindbenene. Simone bruger violette farver, fordi de passer godt til Lises grønne øjne. Derefter får hun en koralfarvet øjenskygge, en eyeliner med violette toner samt mascara på øjnene. Den violette eyeliner giver en mindre skarp kant end en sort og skaber et blødere udtryk. Simone tegner først formen på Lises øjenbryn med en øjenbrynsblyant og bruger derefter et øjenbrynskit for at farve dem op. På denne måde fremstår øjenbrynet mere naturligt, end hvis det blev farvet eller tegnet op med en blyant.
 
 
Se, hvor skøn Lise ser ud her:

Nyt look 2012