https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/03/13/smorebroed/smor3-612x325.jpg
Mad

Ida Davidsen: Karrysildesalat

25. marts 2013
af Ida Davidsen
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: En god dansk frokost byder ofte på et par gode håndmadder - gør lidt ekstra ud af det, og server også Ida Davidsens lækre karrysildesalat

Karrysildesalat

Ingredienser
Rugbrød
Smør
Kryddersildefileter + lidt lage
Sprængt kalve eller oksetunge
Hårdkogte æg
Karry
Ymer/græsk yogurt el. lign.
Agurk
Vagtelæg

LÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 21 fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrød

Fremgangsmåde
Skær sildefileten fint, evt. i julienne, og rør med fintsnittet kalvetunge, hakkede æg, karry, mælkeprodukt og lidt sildelage.

Anret sildesalaten på smurt rugbrød og pynt med masser af frisk agurk, revet i fine strimler, pocherede vagtelæg og et godt drys karry.

LÆS MERE: Skal sildemadden være helt klassisk, giver SØNDAG dig her den bedste opskrift på Karrysild

Læs også