Mad
17. november 2008Karrysild
TID: 40 min.4 løgFedtstof til stegning2 spsk karry150 g mayonnaise150 g creme fraiche2 tsk karry1 spsk eddike1 spsk sennepSalt og peber2 æbler600 g
Af: Louise Dandanell Ørsted
TID: 40 min.
4 løg
Fedtstof til stegning
2 spsk karry
150 g mayonnaise
150 g creme fraiche
2 tsk karry
1 spsk eddike
1 spsk sennep
Salt og peber
2 æbler
600 g sild (drænet vægt)
Tilbehør:
Dild
Rødløg i skiver
Hårdkogte æg
Pil løgene og skær dem i skiver. Svits dem på panden i fedtstof og 2 spsk karry i 10-15 min., til de er bløde.
Rør mayonnaisen sammen med creme fraiche og 2 tsk karry og smag til med eddike, sennep, salt og peber.
Skær æblerne i tern. Dup silden tør og skær den i mundrette stykker. Bland æbler og sild i dressingen.
Pynt med dild og rødløg og server kvarte, hårdkogte æg til.