Desserter

Jordbærtrifli med ristet marcipan

Uimodståelig lækker dessert med sommerens lækreste jordbær

Opskriften er til 4 personer
 

Jordbærtrifli

Dette skal du bruge til jordbærtrifli med ristet marcipan
50 g kold marcipan
400 g jordbær
125 g citronsmåkager
½ dl sherry eller portvin
2 dl yoghurt 10%
1 tsk vaniljesukker
Ca. 1 spsk honning

Rabarbersorbet med jordbær - få den skønne opskrift her

Sådan gør du
Riv marcipanen groft og bred den ud på bagepapir. Rist den under ovngrillen i 2-3 min. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Bræk kagerne i mindre stykker og læg dem i portionsglas sammen med jordbærrene. Hæld vin over og lad det trække i 10 min.

Bland yoghurt med vaniljesukker og smag til med honning.
Fordel yoghurtcremen i glassene, drys med ristede marcipanstykker og servér.

Få også opskriften på en lækker rabarberkompot med knas her

Læs mere om: