Arbejdsliv

SØNDAGs Heltindepris: Mød dommerkomitéen

SØNDAG præsenterer her de fire dommere bag SØNDAGs Heltindepris

De har faglig vid og menneskelig varme, de fire dommere, som sammen med SØNDAGs læsere skal udpege Danmarks frivillige heltinde. Vi leder efter en kvindelig ildsjæl, som på vegne af et eller flere andre mennesker ulønnet og engageret investerer sig selv. Måske kender du hende?

Indstil din heltinde til SØNDAGs Heltindepris her!

Dommerkomitéen består af:

Lisbeth Zornig Andersen. 

I årevis har hun arbejdet med udsatte børn og unge, 2010 til 2012 var hun formand for Børnerådet, hun er stifter og leder af Huset Zornig og initiativtager til og formand for den sociale tænketank SIF, Social Innovations Forum. Læs hvad hun mener om Heltindeprisen og se videoen, hvor hun fortæller om frivillighed lige her

Hanne Reintoft.

I mere end 25 år har SØNDAGs læsere haft fornøjelsen af tidligere brevkasseredaktør og socialrådgiver Hanne Reintofts omsorgsfulde vid og faglige indsigt. Hanne Reintoft var medstifter af Mødrehjælpen, medlem af Etisk Råd og har igennem årene modtaget en stribe af anerkendelser og priser. Læs hvad hun mener om heltindeprisen og se videoen, hvor hun fortæller om frivillighed lige her.

Mimi Jakobsen.

Mimi Jakobsen har haft en række ministerposter bl.a. erhvervsminister, kulturminister og socialminister. Siden 2000 har hun været generalsekretær for Red Barnet, der beskæftiger en række frivillige, som på forskellig vis hjælper børn og deres familier både i Danmark og ude i verden. Læs hvad hun mener om heltindeprisen og se videoen, hvor hun fortæller om frivillighed lige her

Stinne Bjerre.

Stinne Bjerre er Chefredaktør for SØNDAG og en af initiativtagerne bag SØNDAGs Heltindepris. Læs her hvad Stinne mener om prisen og frivillighed.

 

Læs mere om: