Rejser

Rejsetips fra kendte kvinder

Trænger du til lidt rejse-inspiration? Så lad dig lokke af de kendte kvinders farvoritdestinationer - med hvad det måtte indebære af lækre cafeer, spektakulære tøjbutikker, store naturoplevelser og små kuriositeter.

SØNDAGs forsidekvinder har i tidens løb givet os mange gode tips til, hvad man absolut ikke må gå glip af på deres favorit-destinationer.

De har givet os det lille "ekstra", som ikke nødvendigvis står i turguiderne.

Her har vi samlet rejsetipsene - til inspiration, til at printe ud og tage med eller måske bare til at sende tankerne på langfart.

Skinke og lyserøde bobler eller dansk middelhavs-stemning

Ifølge TV 2's vejrvært Cecilie Hother bør du rejse til Barcelona for at få en anderledes og spændende madoplevelse hos Champaneria:

"Det er et MEGET spansk og "greasy" frokoststed, hvor skinkerne hænger fra loftet, og man går ind og står ved baren, og får en hamburgesa og en flaske af huset lyserøde cava til to-tre euro."

Forfatteren Elsebeth Egholm mener derimod, at du ikke behøver tage ret meget længere væk end Marselisborg Marina ved Århus for at få en stor oplevelse:

"Det er det nærmeste, man kommer Gozo-stemning: Restauranter og både og blåt hav. Og muligheder for en gåtur i området langs med Tangkrogen eller oppe i den smukke Mindeparken."

 

Læs flere rejsetips herunder:

 

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

 

Læs mere om: