GALLERI: Marie Louise Wille

Kendte kvinder

Marie Louise Wille: Blev gift i Las Vegas – uden Elvis

Skuespilleren Marie Louise Wille og hendes mand var på ferie i USA, da de poludselig besluttede sig for at blive gift i Las Vegas

De fleste husker nok Marie Louise Wille fra tv-serien Sommer. Også selv om det var tilbage i 2008. Men hun dukkede også op som én, man ikke sådan lige glemmer igen.
Hun har ikke lavet tv de seneste år, men teater. Hende og hendes mand, skuespilleren Thomas Bang, er begge fast tilknyttet Aarhus Teater.

De to skuespillere har været kærester siden 1998, hvor de mødte hinanden, mens hun var vært og tilrettelægger på TV 2's ungdomsprogram Puls, og han, der var musiker og netop var blevet optaget på skuespillerskolen i Odense, kom til som researcher på programmet.

Mette Blomsterberg om krisen i parforholdet: Det var to væmmelige år. På søndag.dk fortæller hun hvorfor

Hvis det skal være skal det være nu

Gift blev de i 2009, da de på en ferie rundt i USA en dag stod i Las Vegas, og begge følte, at det var nu, og det var sådan, det skulle være, hvis de nogensinde skulle giftes.

- Pludselig var det så enkelt. Vi tog den korte version - helt uden Elvis, fortæller hun SØNDAG.

Sonja Oppenhagen blev nødt til at gå fra sin første mand, skuespilleren Klaus Pagh. På søndag.dk fortæller hun, hvorfor hun ikke kunne blive i sit ægteskab

Jeg synes stadigvæk, vi kan overraske hinanden

Og om at holde sammen i tykt og tyndt igennem 15 år siger Marie Louise Wille:

- Jeg elsker bøger, har altid læst meget, men lige præcis kærlighedsbøgerne tror jeg ikke på. Man kan netop ikke give kærlighedsråd til andre. I kærligheden bliver man simpelthen nødt til at åbne sit hjerte og turde tænke både i den ene og den anden retning for at kunne vælge hinanden igen og igen, siger hun og fortsætter:

- Selv om vi har været sammen så længe og kender hinanden så godt, føler jeg aldrig, at jeg kender min mand ud og ind. Det er aldrig: gaaab. Jeg synes stadigvæk, vi kan overraske hinanden, siger Marie Louise Wille.

Jette Torp ville skilles, men blev det ikke. På søndag.dk fortæller hun, hvorfor kærligheden alligevel endte med at sejre

Læs mere om: