https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/10/42/anne-laxholm/anne-laxholm-stor.jpg
Selvudvikling

Anne Laxholm: Jeg går ikke op i tal - heller ikke min alder

13. oktober 2013
af Britta Bjerre, redigeret af Trine Fisker
Foto Sif Meincke, All Over Press
Når alle danseparrene i Vild med Dans har danset, pointene er blevet uddelt og et par sendt hjem, fester holdet bag det populære program. Anne Laxholm afslører her, hvorfor hun ikke er med

Hver fredag sidder nerverne uden på tøjet, når danseparrene i Vild med Dans skal på gulvet i TV 2s populære fredagsunderholdningsprogram.

Der bliver vrikket, drejet og svedt, og når dansene er overstået på mere eller minder vellykket vis, dommerne har givet parrene deres kommentarer og point og et par er blevet sendt ud af programmet, så slukkes kamerarene i Vild med Dans og aftenens tv-program fortsætter.

Men for holdet bag Vild med Dans er slutningen på et program lig med fest. Men det er ikke alle, der tager med videre til afterparty.

Vild med Dans-aktuelle Charlotte Fich er ikke i tvivl: Livet som 50+ er federe end livet som 30-årig. Hvorfor - det fortæller hun på søndag.dk

Jeg kan godt tillade mig at være den gamle dame

Den 62-årige dommer Anne Laxholm lader sig nemlig ikke rive så meget med af den gode stemning i Vild med Dans, når først aftenen er godt gennemført, at hun fortsætter til afterparty.

- Nej, nej, og her kommer alderen mig til gode. Jeg kan godt tillade mig at være den gamle dame, der hellere vil skynde mig hjem og drikke en kop te med min mand efter Vild med Dans, afslører Anne Laxholm.

Jeg har ikke et problem med tal

For Anne Laxholm, der er født den 14. oktober 1951 - har ikke noget issue med alder, som hun udtrykker det på sit smukke dansk.

- Jeg har aldrig haft noget problem med tal. Det skulle da lige være min vægt. Hele min dansekarriere har jeg gerne villet være syv-otte kilo tyndere. Og det vil jeg stadigvæk, siger hun og fortsætter:

- Men jeg har absolut ikke noget ønske om at være 20 år yngre. Jeg har hverken haft krise, fordi jeg fyldte 30, 40, 50 eller 60 for den sags skyld, siger hun.

Et andet populært underholdningsprogram er DRs X Factor, som har haft Lise Rønne som vært. På søndag.dk fortæller hun hvorfor hun aldrig kommer til at lave X Factor igen

Jeg vil gerne følge min datter mange år endnu

Der er dog en enkelt grund til at hendes alder godt kan give et enkelt hovedbrud. Og grunden er hendes datter Lisamaria.

- Den eneste grund til, at tanken om alder strejfer mig indimellem, er, at jeg har en datter på 24, og hende vil jeg naturligvis gerne have lov at følge mange år endnu og opleve, hvordan hendes liv former sig, siger Anne Laxholm og fortsætter:

- Jeg er jo også heldig. Jeg er rask og har ikke ondt nogen steder. Og så er det jo nemt at sige, at alder ikke er noget problem.

Læs også