https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/12/49/bedste-kaerlighedsraad/kaerlighedsraad-stor.jpg
Kærlighed og sex

Tre kendte kvinders bedste råd om kærlighed

15. december 2012
af Catharina Ravn Davidsen
foto: All Over Press
Gang på gang kan kærlighed få os helt op i skyerne, og den kan være nok så svær at finde ud af. Her får du tre kendte kvinders bedste råd om kærlighed

Kærligheden kan være en svær én - den både kan få os helt op i skyerne og helt ned i kulkælderen. Men på trods af rutsjeture både den ene og den anden vej, så stræber vi alle efter den store kærlighed.

Her får du tre kendte kvinders bedste råd om kærlighed.

Joan Ørting: Find én med de samme værdier

Når det kommer til kærlighed, så find en mand, der har fem samme værdier og egenskaber som dig, og som finder de samme ting i livet vigtigt. Så går det lettere med jeres kærlighed, og I har let ved at finde ting, I kan lave sammen.

For eksempel er både jeg og min mand modig, spontane og initiativrige, og så elsker vi begge klassisk musik. På den måde passer vi godt sammen.

LÆS MERE: Har du fundet dit livs kærlighed, så får du her gode råd til, hvordan I holder liv i jeres parforhold

Gun-Britt Zeller: Lad hinanden være sig selv

Det er fint at have forventninger til hinanden. Men man skal ikke altid prøve at lave om på hinanden, og så skal man huske at nyde de små ting.

Når man er ung og møder den store kærlighed, tror man, at man skal gøre alting sammen og gøre alt på samme måde, men det kan man ikke. Det er vigtigt at give hinanden plads. Derfor er jeg også glad for at, at jeg mødte min mand i en voksen alder.

LÆS MERE: Sex bliver bedre jo ældre du bliver. Læs hvorfor lige her

Lise Nørgaard: Styr udenom nærrige og sure mænd

Sure og nærrige mænd er det værste, jeg ved! Så dem skal man gå langt udenom, når man er på jagt efter kærlighed. Min mand var altid glad. Vi lo meget sammen, og det er vigtigt for kærlighed.

Med tiden bliver forholdet jo en vane, når man har været gift længe. Så er man forelsket på en anden måde, og det er en anden slags kærlighed. Men det er stadig vigtigt at opleve ting sammen, selv efter mange år, så som for eksempel at rejse sammen og huske at være romantiske sammen.

Læs også