Negle

Her er de 5 hotteste negletrends lige nu

Dette efterår kan du fyre den maks af med glimmernegle, lege med geometriske mønstre eller tage inspiration fra naturens dybe farver. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dine negle denne sæson? Her guider femina dig gennem efterårets største negletrends.

Der er én ting, man altid kan regne med: Efterårssæsonen bringer naturfarver ad libitum. Om det er dybblå, brændt orange, flaskegrøn? You name it. Der skal knald på naturfarverne - også på dine negle. Efterårsmoden for negle tager inspiration fra ét af de største comebacks dette år: 90’erne. Og du skal lege med farverne. Fransk manicure i to forskellige farver? Ja! Fem forskelligfarvede negle? Du ved det! Dyreprint? Hotteste neglemode! 

Men er du ikke til det helt store kunstværk (eller har du bare ikke tid til at sidde i flere timer og lægge neglelak), er der hjælp at hente. Her får du de fem fedeste farver til neglene i denne sæson.

 

Den nye franske

Lad alle 90’er-fanatikerne juble! 90’erne er TILBAGE (det skriver vi med stort, fordi det virker som om denne fascination aldrig stopper), og selvfølgelig skal neglene ikke snydes. Fransk manicure er in som aldrig før, men hvis du vil spice den lidt op, kan du gå nye veje. Modebilledet emmer nemlig af nye, alternative versioner af den franske, der alle har et mere legende udtryk end den klassiske manicure. Vil du gerne være med, men ikke i så vild en grad, kan du starte ud med en fransk manicure tone-i-tone, eller hvor tippen er malet i en intens farve.

 

Rustne negle

Tag inspiration fra de flotte efterårsblade og mal dine negle i brændt orange eller en rustrød farve. Den dybe farve har hængt ved fra sidste år, og du går altså ikke galt i byen med den. Find en neglelak i den helt rigtige brændte farve, der taler til dig, eller krydr looket med forskellige nuancer af den samme farve - eller med en lille snert af glimmer i lakken. Her kan du med fordel finde en skinnende kobberfarve. Kun fantasien sætter grænser!

 

50 shades of blå

Én af de hotteste trends dette efterår er blå. Mere specifikt en dyb navyblå eller i den helt anden boldgade; en sart himmelblå. Tricket for at have sofistikerede negle, mens man bruger en vovet farve, er at holde neglene korte og velplejede. Vil du være helt trendy med dine nye blå negle, kan du med fordel bruge en mat overlak. Det matte gør farven endnu mere eksklusiv og giver en velour-effekt, der er virkelig flot.

 

Glimmer og glade dage

Glimmer på neglene er en god måde at få lidt humor ind i dit look. Selvom glitrende negle oser af skæg og ballade, så er de stadig chic og sofistikerede (så længe dine negle altså er velplejede!). Det fede ved glimmerneglelak er, at du kan gøre lige, hvad du vil. Skal det gå hurtigt, er det flot med et enkelt lag glimmer, der kun lige kan anes. Gør det nyt og spændende med en lille linje langs negleroden. Eller gør det tungt og festligt med den helt store glimmerseance.

 

Beige og mælkehvid

Når det skal være pænt og naturligt, men også med en lille snert af vedligeholdelse, skal du ty til de beige farver. Gå efter en tone, som passer din egen hudfarve, eller skab et drømmende look med en mælkehvid farve. Du kan gøre det endnu mere spændende med en ombre (altså hvor to farver gravist blandes sammen) så det ligner en fransk manicure, der er tværet ud. Selvom nude og hvide negle kan se rigtigt flotte ud, skal du passe på dem. De kommer hurtigt til at se slidte ud.

 

Læs mere om: