Negle

5 nemme tips, der får neglelakken til at tørre hurtigere

Er du træt af hakker og ridser i neglelakken? Her er fem tips, der får neglelakken til at tørre hurtigere

Du har garanteret også prøvet at lægge neglelak for så at komme til at bruge hænderne, før neglelakken var helt tør. Og så ved vi alle sammen godt, hvordan det ender – neglelakken ligner mere noget, et lille barn har leget med, end de smukke, velplejede negle som var udgangspunktet.

Har du heller ikke tålmodigheden til at sidde helt stille, indtil den er hærdet, findes der heldigvis både produkter og fifs, der får tørreprocessen til at gå lidt hurtigere.

LÆS OGSÅ: Kan du se ligheden? 54 Hollywoodstjerner, der ligner hinanden

 

1. Vælg hurtigtørrende produkter

Vælg en hurtigtørrende overlak, så slår du to fluer med ét smæk. Overlakken gør neglelakken blankere og mere holdbar, og så hjælper det faktisk også til at tørre neglelakken hurtigere.

Eller prøv hurtigtørrende dråber. Mange af de store neglelaksproducenter laver også hurtigtørrende dråber. En dråbe på hver negl får tørreprocessen til at gå meget hurtigere.

Endelig findes der også specielle batteridrevne neglelaks-tørrere – en lille dims, hvor du stikker neglene ind, og så er neglelakken tør i løbet af ganske kort tid. De fås til en billig penge på diverse gadget-hjemmesider.

 

2. Vælg neglelakken med omhu

Hvilken type lak du vælger, og hvor tykt et lag, du påfører neglene har også stor betydning. Jo ældre og tykkere lakken er, jo længere tid vil det tage den at tørre.

Påfør hellere to eller tre tynde lag end ét tykt lag, og vent ca. tre minutter mellem hver påføring.

 

SE OGSÅ: Hollywoodkvinderne før og nu: Se deres vilde forvandlinger

 

3. Brug en negleolie

Olie kan hærde lakken hurtigere, så det er en god idé at give neglene et lille lag, efter du har lagt overlakken.

 

4. Brug isvand

Neglelakken tørrer hurtigere, jo lavere temperaturen er, så derfor kan du også prøve at dyppe fingrene i isvand, efter du har lagt sidste lag neglelak. Før du lægger lakken, kan du fylde en skål med kaldt vand og isterninger. Når lakken er lagt, sænker du neglene i det iskolde vand i to-tre minutter.

 

5. Brug hårtørreren

Indstil hårtørreren til den koldeste indstilling og tør lakken med den kolde luft – det svarer lidt til at vifte med hænderne, som mange af os plejer at gøre.

 

9 Hollywoodstjerner med fikse negle

Galleri: 5 nemme tips, der får neglelakken til at tørre hurtigere

Læs mere om: