Makeup & hudpleje

Sådan plukker du øjenbryn

Perfekte bryn kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Få guiden til hvordan du gør her

Sådan får du et velformet og markant øjenbryn

Læg en blyant i en skrå vinkel fra næsen og til øjets inderste krog og fra næsen til øjets yderste krog. Herved finder du starten og slutningen af brynet. De hår, som går ud over de ydre punkter, skal fjernes, så brynet får en harmonisk form. Find herefter brynets højeste punkt, der skal være på ydersiden af øjets iris. Det giver øjet et flot løft og åbner dit ansigt. Sørg for at udstrække huden med den frie hånd, mens du plukker, og husk at hårene skal trækkes ud i hårets groretning, så gør det mindre ondt.

Gode råd til at få smukke vipper

Stop op hver gang du har plukket et par hår, fjern dig en smule fra spejlet og se, om det, du laver, ser godt ud i et større perspektiv. Hvis du overplukker dine øjenbryn, bliver det svært at komme videre. Når du er færdig med at plukke dine øjenbryn, kan du påføre aloe vera, som vil dæmpe evt. rødmen.

øjenbryn - sådan skal de plukkes
Ved at afmærke nogle fiks-punkter, inden du går i krig med pincetten, sikrer du, at dit bryn får præcis den form, du ønsker. Det eneste, du skal bruge, er en makeuppensel eller eyeliner til at måle med.
Christina før


Trin 1
Brynet skal starte lige over næsefløjen - det skaber symmetri i ansigtet. Med en makeuppensel eller blyant markerer du en lige linje fra næsefløjen til brynets start. Pluk brynshår til højre for dette punkt (dvs. mellem øjnene).
Trin 2
Ved at afmærke en linje fra næsefløjen og "lige igennem" pupillen finder du det højeste punkt på brynet. Dette punkt er med til at give et optisk løft af ansigtet - med et velplukket bryn kan du komme til at se fem år yngre ud.
Trin 3
Det sidste punkt finder du ved at trække en linje, der går fra næsefløjen og til det yderste punkt af øjet. Hvis brynet går længere ud end dette punkt, "drypper" det, og du kan komme til at se ud, som om du er permanent ked af det.
Det sidste punkt finder du ved at trække en linje, der går fra næsefløjen og til det yderste punkt af øjet. Hvis brynet går længere ud end dette punkt, "drypper" det, og du kan komme til at se ud, som om du er permanent ked af det.
Trin 4
Når punkterne er lavet, skal pincetten tages i brug. Pluk kun under brynet. Tegn til slut brynet let op med en øjenbrynsfarve, så du opnår tæthed og kontur. Vupti - moderigtige bryn, som får dig til at se yngre og friskere ud!

Christina efter

Det optegnede, velformede bryn har givet Christinas ansigt et let løft.
"Wauw - sikken dybde og karakter jeg pludselig er udstyret med," udbryder Christina, da hun ser sig i spejlet.
Optegning af bryn

Brug lidt farve for at få tætte bryn. Du finder den rette nuance ved at tage udgangspunkt i din oprindelige hårfarve og så gå højst en tone ud til hver sider, hvis du vil undgå skovsnegle. Du kan nemlig farve hår nok så mange gange, men hudtonen forbliver uændret.Læs guiden for hvordan du optegner dine bryn her

M2 lashes i Qshoppen


Læs mere om: