Makeup & hudpleje

Sådan laver du en perfekt sildebensfletning

Få guiden til hvordan du kan lave din helt egen sildebensfletning

Sildebensfletning blev for alvor almen kendt i 2011 hvor den trådte ind i modebilledet sammen med en masse andre flotte fletninger. Men denne hårtrend fortsætter i 2012, så hvis du endnu ikke har lært at flette, så er det et godt ttidspunkt at begynde på. Du kan starte ud med de helt klassiske fletninger for at få grebet, og senere hen udvide til de mere avancerede fletninger, som f.eks. sildebensfletning.

Vil du have inspiration til andre typer af fletninger end en sildebensfletning, så kan du læse artiklen hvor Q guider dig til de forskellige typer af fletninger, med blandt andet vandfalds fletning, mælkepige fletninger, reb fletninger m.m.

 

Sildebensfletning gør sig bedst i langt hår

En sildebensfletningekræver at du har langt eller mellemlangt hår (Eller har påsat hair extensions i dit korte hår), og denne smarte frisure er god til festlige lejligheder, hvis du for eksempel er gæst til en konfirmation, bryllup eller lignende. Har du svært ved selv at lave sildebensfletning eller andre frisurer, så kan du altid gå til en frisør, som kan hjælpe dig med at sætte den til den givne lejlighed.

Vi har samlet en vejledning herunder der viser dig, præcis hvordan du laver sildebensfletning både i form af billeder og video. Er en sildebensfletning for avanceret kan du også prøve vores guide til en fransk fletning.

Video vejledning til sildebensfletning

Det kan for mange være svært at efterligne en frisure ud fra bare billeder, derfor kan du herunder se en videoguide der trin-for-trin viser dig, hvordan du laver en sildebensfletning, med kyndig vejledning fra Lauren Conrad.

 

Billedguide : Sådan laver du en sildebensfletning

Trin 1
Lav en midtskilning, og fordel en smule glansgivende stylingcreme i håret.
Stryg håret over til den ene side, og del det op i to lige store totter. Del dem op i to igen, så du ender med i alt fire totter. Flet skiftevis de yderste totter hen over hinanden.

 

Trin 2
Sørg for at holde fletningen stram, så du til sidst kan hive selve det flettede hår lidt fra hinanden for at give fylde. Fortsæt til spidserne, saml med en lille elastik til sidst, og vikl en hårtot rundt om elastikken.
Trin 3
Det færdige resultat med en smuk og elegant sildebensfletning.

 

Du kunne også være interesseret i at læse

Fed festfrisure til langt hår
En klipning to frisurer
Fra langt til kort hår - se før og efter billederne

Læs mere om: