Makeup & hudpleje

Hurra for frugtsyre!

Pigmentpletter, acne, rosacea, rynker - frugtsyre klarer alt!

Pigmentpletter, acne, rosacea, rynker - frugtsyre kan klare det hele! I mit tilfælde handlede det primært om rosacea og pigmentpletter, men der var til gengæld også nok at gå i gang med. Efter et kurforløb med


seks behandlinger hos Exuviance er der virkelig sket gode ting og sager med min hud. Pigmentpletterne er udjævnet og huden er blevet mere glat og fl eksibel - selv om jeg har været på solferie undervejs.

Exuviances frugtsyre er ikke som frugtsyre var i gamle dage. Jeg skal ikke frygte forbrændinger, hvis jeg opholder mig i de spæde danske solstråler, og den peeler ikke huden så ekstremt, at jeg er nødsaget til at rende rundt halvt hudløs i flere dage. Umiddelbart efter en behandling er man fuldstændig glat, blød og spændstig!
Læs også: Sådan passer du din hud i solen

Info


Classic behandling til 398 kr.
De luxe behandling til 498 kr.
Kurforløb til 275 kr. pr. behandling

Exuviance
Tornebuskegade 3
1131 København K
Tlf: 3391 9196

Læs mere om Exuviance på
www.exuviance.eu/da. Behandlinger
med Exuviance fås på klinikker
fordelt over hele landet.

Ved første behandling fi k jeg en dybderens kombineret med frugtsyren, så der virkelig blev renset ud. De efterfølgende behandlinger i kurforløbet bestod udelukkende af frugtsyremasker, som gradvis blev længerevarende og stærkere i frugtsyreprocent, eftersom min hud udviklede sig gennem forløbet.

Læs også Tjek op på dine vaner i solen

Exuviances frugtsyrebehandlinger kan foregå som enkeltbehandling eller kurforløb, men med et kurforløb vil du helt sikkert se revolutionerende ændringer… og så kan Exuviances frugtsyre tilpasses forskellige hudtyper, så der er noget for enhver smag!


Kom lettere til den
flotte sommerglød
med Imedeen Tan
Optimizer