Negle

Redaktionen tester neglelakfjerner

Undgå neglelakfjerner på flaske og fedtet vatrondeller. Femina tester 3 neglelakfjernere, der kræver blot 5 min. af din tid - se vores favorit her

Fingeren dyppes i beholderen der indeholder en svamp med neglelakfjerner. Det er en smart og praktisk måde at komme af med neglelakken. Der skal ikke gnubbes, skrubbes eller fedtes rundt med vatrondeller. 

SEPHORA

Instant nail polish remover fra Sephora er enkel og let at bruge. Den har en blid men lidt skarp duft af neglelakfjerner og tørrer ikke neglene ud og efterlader ikke dine fingre en fedtet følelse.
85 ml. til 56 kr. på sephora.com
 
3 ud af 4 stjerner

 

MATAS

Ekspres neglelakfjerner fra Matas fjerner neglelak resterne på godt og vel 30 sek. pr. finger. Den er god til at fjerne, men har en fedtet effekt på dine fingre efter brug. Den har en meget kraftig og karakteristisk duft af neglelakfjerner.
75 ml. til ca. 50 kr. på matas.dk
 
2 ud af 4 stjerner.

 

DEPEND

Neglelakkfjerner fra Depend er min absolut favorit neglelakfjerner ud af disse tre. Den er let at anvende og det tager ca. 10 sek. pr. finger. Duften minder en smule om Sephoras Ekspres nail polish remover. Den tørrer ikke neglene ud og fedter heller ikke fingrene til.
 
100  ml. til 49 kr. på matas.dk

4 ud af 4 stjerner.

 

SE OGSÅ: FEMINA tester øjenmakeupfjerner