Makeup & hudpleje

4 skønhedsprodukter du sagtens kan spare på

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse med alle de dejlige produkter og behandlinger, vi gerne vil forkæle os selv med. Men nogle steder kan det godt betale sig at spare lidt – få rådene fra vores makeupartist.

DISSE 4 SKØNHEDSPRODUKTER KAN DU SAGTENS SPARE PÅ

 

 

Bodylotion: 
En billig bodylotion kan sagtens være lige så god og fugtgivende som en dyr, så jeg ville vælge en billigere af slagsen. 
 
Foundation:  
Foundation er et af de produkter, der deler vandene. De billigere mærker laver nogle rigtig fornuftige produkter, og da mange bruger foundation næsten hver dag, kan det godt ende med at løbe op. Denne fra Max Factor er fyldt med shine, som giver huden en smuk glød. 
 
Neglelak:
De er bestemt ikke altid de dyre neglelakker, der er de bedste. Nogle af de billige mærker har et enormt udvalg af farver, og holdbarheden er helt udmærket! Depends 7 day-linje holder rigtig godt. Husk at bruge den overlak, der passer til, det øger holdbarheden.
 
Mascara: 
Jeg har testet mange mascaraer! Både dyre og billige, og jeg er kæmpe fan af dem fra Gosh Copenhagen. De har mange slags med forskellige børster, som klart er det vigtigste, når du skal vælge mascara. De drysser ikke og er nemme at påføre, så her vil jeg altid vælge at spare penge. 
 
 

OG DISSE 4 PRODUKTER KAN DET GODT BETALE SIG AT SPENDERE LIDT EKSTRA PÅ

 
 
Læbepomade
Mine læber er altid tørre, og jeg har virkelig prøvet mange forskellige læbepomader. Jeg går ikke med læbestift, men kan godt lide, at mine læber ser friske og velplejede ud – gerne med lidt shine. Denne fra Clarins er super lækker, den er blød på læberne og ligner en smuk gloss. 
 
Ansigtscreme: 
Ansigtscreme er et af de steder, hvor man godt kan spendere lidt. Huden skal bruge fugt og næring, og det må gerne være nogle gode ting, vi lægger direkte på den. Brug et øjeblik på at massere din ansigtscreme ind, og du vil opdage, at huden bliver vakt, og blodcirkulationen øges. 
 
 
Shampoo:
Når det kommer til shampoo og balsam, vil jeg personligt altid spendere lidt ekstra. Håret har ikke godt af at blive vasket for tit, men vejret herhjemme kan godt give lidt tørt og kedeligt hår. Skal mit hår derfor have lidt ekstra pleje, vælger jeg normalt en god shampoo og balsam. 
 
Vippeserum: 
Der er efterhånden kommet mange produkter, der skal få øjenvipperne længere og fyldigere. Jeg har prøvet nogle forskellige, og det bedste resultat har jeg fået med vippeserum M2 Beauté. Den holder længe, og resultatet ses noget hurtigere end ved nogen af de andre – en virkelig god investering. 

LÆS OGSÅ: Nemt makeup-trick: Sådan får du både fyldige OG lange vipper

Behandlinger, der betaler sig

Nogle ting er det altså bare bedst at overlade til de professionelle. for eksempel ...
 
Brynbehandling
Man kan købe mange forskellige brynfarver til hjemmebrug. Men mange af dem har faktisk ikke den rigtige farve. Øjenbrynene skal have en kold, neutral farve. Det kan også være svært at plukke brynet helt, som man gerne vil have det, så en brynbehandling er virkelig et af de steder, jeg synes, du skal bruge nogle penge. 
 
Hårfarvning
Selv om en tur til frisøren kan være en dyr fornøjelse, så vil vi virkelig anbefale, at du gør det. Hjemmefarvning kan gå helt galt, og i så fald ender du med at skulle til frisøren alligevel for at få rettet op på skaden. 
 
Negle
Gelé, shellac, akryl, eller hvad vi nu kan finde på at pryde vores negle med, laves bedst professionelt. Det er muligt, du nemt kan få det på selv, men det er også mest, når det skal af igen, der sker skade på neglen.