Få et nemt makeup-trick til længere vipper
Skønhed

Nemt makeup-trick: Sådan får du både fyldige OG lange vipper

13. marts 2018
af Christina Forsberg
Skal du vælge mascaraen, der giver dig længere vipper? Eller den, der giver dig fyldigere vipper? Få svaret her fra en makeup-ekspert.

Ikke alle af os er velsignede med lange, mørke og fyldige vipper, men heldigvis er mascaraen opfundet, og ikke mange kvinder ville være netop denne lille makeup-genstand foruden i deres makeup-punge.

Læs også: Makeup: Sådan lægger du mascara uden at det klumper

Vi står dog i lidt af et dilemma, når vi skal vælge hvilken variant, der skal med os hjem. For ud over mærke, pris og ingredienser skal vi også tage stilling til, om vores vipper mon er fyldige nok, men mangler længde – eller omvendt? Eller måske både mangler længde og fylde? Dette lille problem har skønhedseksperten Julyne Derrick svaret på i følge About.com

Den rigtige makeup: Sådan lægger du din mascara

Der er mange forskellige måder at lægge din mascara på, men den bedste genvej til at få lange og fyldige vipper, er ved at starte med at lægge en mascara på, der forlænger vipperne – efterfulgt af en mascara, der gør dem fyldigere. Du skal altså have to forskellige mascaraer i spil. Det er vigtigt, du lægger den anden på, inden den første er tørret.

Her er de fem trin, du skal følge:

1) Start med at bruge en øjenbukkevipper. Dette giver lige det krøl på vippen, du har brug for. Er du i tvivl om, hvordan du bruger en sådan, så kig med i videoen her:

2) Brug en mascara-primer. Den skiller vipperne ad og gør dem klar til, at du kan påføre mascaraen.

3) Nu lægger du den mascara, der forlænger dine vipper. Pas på med at pumpe op og ned med børsten i mascara-beholderen – det vil udtørre den. Start altid dit strøg med børsten så langt nede ved roden af vipperne som muligt. Det er nemlig mascara ved roden af vipperne, der giver illusionen af længde – ikke i enderne. Vrik børsten fra venstre mod højre op og ned – det adskiller vipperne.

4) Gentag punkt 3 med den mascara, der gør vipperne fyldigere – og husk at gøre det, inden den første mascara er tørret. Nogle kommer også et lag mascara på bagsiden af vipperne, dette er ikke nødvendigt, men hvis du gør det, så luk øjet og træk børsten ned over vipperne, så du fjerner eventuelle klumper.

5) Kom et let lag mascara på de underste vipper. Har du lange undervipper, kan du undlade dette trin. Husk: Er du meget lys i huden og håret, ser en brun mascara smukkest ud.

Læs også: Makeup på fem minutter

Her kan du købe gode mascaraer:

Artiklen indeholder affiliate-links

Læs også