Hår

Denne (budgetvenlige) hår-accessory bliver sommerens helt store trend

De sidste mange sæsoner har det vrimlet med hårbånd, hårclips og perlebesatte spænder, men denne sommers helt store håraccessory er både enkel og meget budgetvenlig.

Der er nok ikke mange af os, der regnede med at den lille hårsløjfe, som mange af os havde i håret som børn, ville få en genopstandelse i modebilledet – men man skal jo som bekendt aldrig sige aldrig!

 

De sidste måneder har den lille fine sløjfe kunnet ses på både catwalken, den røde løber og på modeller, stjerner, influencers og endda kongelige – og i mange forskellige versioner som silke, satin og fløjl.

Det bedste af det hele er, at hårsløjfen ikke koster særlig meget - særligt ikke, hvis du laver din egen udgave i silke – og så er der rig mulighed for at vælge lige den farve, du helst vil have.

LÆS OGSÅ: 3 store hårtrends, du skal kende i 2019

Brug hårsløjfen til at binde en knold, hestehale eller fletning – jo mere tilfældig og rodet, jo bedre.

 

 

Det sætter du sammen med hårsløjfen:

 

Hverdagslooket

Fra venstre: Taske fra Zara, 99 kr. Sneakers fra Zara, 559 kr. Øreringe fra Aym Andreia, 400 kr. Bluse fra Arket, 590 kr. Bukser fra H&M, 449 kr.  

 

LÆS OGSÅ: 3 måder, du nemt kan style dit hår med hårpynt

Festlooket

 

Fra venstre: Uldblazer fra & Other Stories, 590 kr. Nederdel fra Birgitte Herskind, 1.399 kr. Øreringe fra H&M, 70 kr. Sandaler fra Mango, 449 kr. Bluse fra Munthe, 1.699 kr.

 

Læs mere om: