kvinde med krøllet hår
Skønhed

3 store hårtrends, du skal kende i 2019

2. oktober 2018
af Lene Huusmann
Bliver det krøller, (flere) spænder, fletninger eller hårbånd, der kommer til at dominere næste år? Vi guider dig til næste års helt store hårtrends.

Der er ganske vist stadig flere måneder tilbage af 2018, men derfor kan vi jo godt begynde at glæde os allerede nu til næste års store hårtrends.

Feminas skønhedsskribent Lene Huusmann guider her til tre store hårtendenser, der kommer til dominere foråret og sommeren 2019.

1. Wrap it up

Tørklæder og pandebånd er kommet for at blive. En trend der ikke bare giver et unikt look, men også en bekvem trend, hvis du ikke liiiige når at vaske håret.

2. Klassisk, men rodet

En rodet, lav knold, hvor en anelse hår smyger sig om ansigtet. Et godt blødt look, som klæder de fleste. Et super feminint, klassiske look, som får et twist med det tilfældige touch.

LÆS OGSÅ: 6 tips til dig, der overvejer pagehår

3. Lad håret vælge retning

Hører du til dem, der tidligere har gjort alt for at glatte teksturen i dit hår? Brugt timevis med glattejernet? Glem alt om det nu. I foråret handler det om at omfavne dit naturlige fald i håret. Lufttør håret, så lokkerne rigtig får lov at leve deres eget liv.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også