Hår

5 festlige frisurer, du kan lave med dit glattejern

Savner du inspiration til festlige frisurer, der er mega nemme at lave? Femina giver dig her gode idéer til, hvordan du kan style dit hår med glattejernet, så du er klar til en tur i byen.

5 festlige frisurer, der er nemme at lave med glattejern

Sukker du også over dine lokker indimellem? Du er ikke alene. Vi bander vist allesammen over vores til tider ikke-medgørlige frisurer, og frustrationen kan for alvor melde sin ankomst få minutter inden, vi skal ud af døren og af sted til en festlig forsamling. Men det kan faktisk lade sig gøre at tæmme manken med et glattejern, så den ser præsentabel ud. Og det behøver hverken være kompliceret eller blive et helaftensprojekt. Vi giver dig her 5 forskellige og overskuelige idéer til, hvordan du kan bruge dit glattejern til at shine håret op, så du får et labert look.

Giv volumen til det korte hår

Hvis du har kort hår, og gerne vil puste lidt mere volumen og elegance i frisuren, så får du en rigtig god vejledning i denne video til, hvordan du glatter det, så lokkerne får helt nyt liv og glamour. Du kan også bruge metoden på længere hår.

 

LÆS OGSÅ: Festlige frisurer til jul og nytår

Strandkrøller for mellemlangt hår

Selv om det er vinter, kan man godt have strandhår. De vindblæste krøller giver dig et friskt look og holder længe. Og de bliver kun flottere af en tur på dansegulvet. Pointen er at lade spidserne være glatte, og ’vende’ krøllerne hver sin vej, så de ikke klasker sammen.  

 

Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her

Krøller på 5 minutter med sno-metoden - til alle længder

Det er her både smart, hurtigt og fikst. Ved at sno håret og klemme glattejernet omkring det i 10-15 sekunder af gangen, får du de fineste naturlige krøller eller et naturligt smukt fald i håret, afhængig af hvor stramt du snor totterne, og hvor længe du varmer det.

Flotte filmstjernekrøller

Har du også en skjult drøm om at gøre en rigtig Hollywood-entre til den næste fest med en sexet frisure af luksuriøse krøller? Det er faktisk ikke så svært, som man skulle tro. Du behøver hverken et krøllejern eller andre mærkelige dimser – du kan nøjes med dit glattejern. Ved at dreje glattejernet på den rigtige måde, får du de flotteste runde krøller. Du bestemmer selv, hvor ’intense’ de skal være, alt efter tempoet du bevæger glattejernet gennem håret.    

Smuk og nem opsætning til det krøllede hår

Hvis du har krøllet dit hår, eller har et par daggamle krøller, du ikke ved, hvad du skal stille op med, så kan du med rette lave denne fine opsætning, der er yderst enkel at kaste sig ud i. Det kræver to små elastikker og et par klemmer til at holde totterne væk, når du separerer håret, men derudover er den nem at give sig i kast med.    

 

LÆS OGSÅ: Trin for trin: Sådan laver du en knold

 

Læs mere om: