Hår

Udvalgt af redaktionen

Indholdet fortsætter under annoncen

Alle artikler om Hår

Hvordan sidder mit hår?

Det spørgsmål har du med garanti stillet mange gange før. For selvom du har stået meget længe foran spejlet rodet med dit hår og endeligt fået sat det i en pæn frisure, så kan du stadig blive i tvivl om, om håret nu også sidder pænt nok. Vi kender det jo alle sammen...

Og hvordan skal dit hår egentlig sidde? Hvad er den nyeste trend? Hvad klæder dig? Og kan dit hår overhovedet holde den frisure?

Det nemmeste ville selvfølgelig være, hvis vi bare gjorde som mændene og klippe håret helt kort, så var der ikke så meget at overveje. Men vi kvinder kan jo godt lide at kunne variere vores udseende - ligesom vi nogle gange skifter bukserne ud med en kjole, er det også sjovt at sætte forskellige frisurer.

Derudover er håret også en af kvindernes attributter, når vi skal vække det andet køns opmærksomhed. Men mindre du er korthåret og altid har været det, kan du jo nok ikke sige dig fri for at have lavet det der kast med håret, når du talte med en interessant mand ;-)

Derfor er det rigtig vigtigt for os kvinder at pleje vores hår, så det ser sundt og smukt ud, klippe det, farve det, give det en hårkur, førtørre det på den rigtige måde, afprøve opsætninger, skifte mellem kort og langt hår osv. Går du også meget op i at have sundt og flot hår, er du havnet på den helt rigtige side.

Her får du de seneste hårtrends, guides til frisurer, der passer til din ansigtsform, tips og tricks til opsætninger, gode råd til hårpleje, nyheder om hårprodukter og meget mere.

God fornøjelse!