Elsk din krop

Hurra for forskelligheden! Ashley Graham bliver den første plus size-model for skønhedsgigant

Den kurvede topmodel har landet sit første kampagnejob for et stort skønhedsfirma – og kampagnen er en hyldest til diversiteten.

Den amerikanske topmodel Ashley Graham har igen en ”første gang” på CV’et: Hun har som den første plus size-model landet et stort kampagnejob for skønhedsbrandet Revlon.

Tidligere var hun også den første inden for sin kategori til at gå catwalk for H&M og Michael Kors på New Yorks modeuge, og hun er i det hele taget en yndet gæst på catwalken – også for andre store brands.

Du kan se nogle eksempler her:

@hm fall campaign 🍂

Et opslag delt af A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) den

 

Da Ashley Graham skulle gå show for Michael Kors, prøvede hun at sige til sig selv, at det ”bare var en helt normal dag”, men i virkeligheden var det en kæmpe ting for hende, og det største show hun hidtil havde gået. Og som hun fortæller til Vogue, var det heller ikke uden betydning at være en del af den diversitets-bølge, der rammer med kraftig blæst i disse år : ”Der er alder, der er størrelse, og så er der etnicitet. Og jeg er så beæret over at være en del af det.”

Læs også: Ashley Graham: "Derfor vil jeg ikke tabe mig"

”Læbestift har altså ingen størrelse”

Og nu er tiden altså kommet til at være kampagne-ansigt for Revlon. Sammen med andre skønheder som bl.a. Adwoa Aboah, Imaan Hammam and Raquel Zimmerman, der alle er stjerner i Live Boldly-kampagnen for Revlon. Selv siger Graham om det store skridt:

”Du har ligeså langsomt set kurvede modeller dukke op hist og pist i skønheds-kampagner, men du har ikke set en vitterligt skrive kontrakt. Jeg tror, det handler om, at virksomhederne kun ønsker at få tæerne våde. Det er som om, de tænker: ”Hmmm, lad os lige afprøve denne her modige, kurvede ting og se om det er noget varigt eller bare en trend.” Men den amerikanske gennemsnitskvinde er altså en størrelse 44, og spørger du mig, har en læbestift altså ingen størrelse.”

Du kan se et af kampagnebillederne af smukke Ashley Graham her:

 

 Og her ser du kampagnefilmen Live Boldly fra Revlon:

Kilder: Harpers Bazaar og Slink Magazine