victoria beckham spice girls
Underholdning

Se videoen: Spice Girls genforenet i ikonisk øjeblik til Victoria Beckhams fødselsdag

22. april 2024
af Mariah Leitisstein
David Beckham forstod sin opgave lørdag aften, da han filmede en helt særlig genforening af Spice Girls til hustruens 50-års fødselsdag.

Der blev fejret stor og fornem fødselsdag i weekenden i forbindelse med Victoria Beckhams 50-års fødselsdag.

Gæstelisten bugnede med store navne som Marc Anthony, Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham, Gordon Ramsay og Tom Cruise.

Og så var der naturligvis også blevet sendt invitationer ud til Mel B, Mel C, Emma Bunton og Geri Halliwell, der også dukkede op for at fejre Victoris Beckhams fødselsdag.

Det resulterede naturligvis i en vaskeægte Spice Girls-reunion, hvor alle fem medlemmer af det populære 90'er-pigeband stillede op for at danse til Spice Girls-nummeret "Stop".

Det særlige øjeblik blev foreviget af Victorias mand, David Beckham, der har delt klippet med sine 87 millioner følgere på Instagram.

– Jeg mener, kom nu, skriver Beckham til sit opslag, hvor han selv kan ses med aftenens måske største smil.

Beckham har desværre slået kommentarsporet fra, men det stopper ikke Spice Girls-fans i at juble over genforeningen på det sociale medie X.

– David Beckham, vi takker dig for at levere dette særlige Spice Girls-genforeningsklip, skriver en X-bruger.

– Kan nogle af jer egentlig forstå, at vi virkelig fik en Spice Girls-genforening af den her kaliber i går aftes? David Beckham er derude og gør det gode arbejde for folket, skriver en anden.

Spice Girls debuterede med i 1996 med albummet "Spice", som blev enorm succes med hits som "Wannabe" og "Say You'll Be There".

Efter deres enorme succes i 1990'erne forlod Geri Halliwell gruppen i 1998, hvilket var et stort nederlag for gruppen og deres fans. De fortsatte som en kvartet og udgav deres tredje album "Forever" i 2000, men det opnåede ikke samme niveau af succes. Gruppen gik officielt i opløsning kort efter.

https://imgix.femina.dk/2024-04-22/20070628-143224-5-1920x1297we.jpg
Foto: Thomas Coex/AFP/Ritzau Scanpix

Gruppen blev genforenet i forbindelse med deres verdensturné i 2007-2008 og igen til en enkelt optræden ved afslutningsceremonien for de Olympiske Lege i London i 2012.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også