Lissa Paustian
Underholdning

Lissa fortæller om sin seneste hjertesorg og abort: - Jeg var meget ked af det den sommer

21. juni 2024
Af Benedikte Brix
Foto: Elena Hybel Colding
Lissa Paustian fik en abort og et knust hjerte ud af relationen til en fyr, som hun var vild med.

Det vælter ind med spørgsmål til Lissa Paustian og Sofie Martinusen, når de to bachelorettes flere gange om ugen åbner op for såkaldte spørgerunder på Instagram, hvor deres efterhånden mange følgere kan få svar på noget af det, der undrer dem ved programmet eller handler om Lissa eller Sofie.

Onsdag aften svarer Lissa således både på spørgsmål om kjoler og hudplejerutine, men også de lidt mere alvorlige. Da en af hendes knap 50.000 følgere spørger, hvornår Lissa sidst fik sit hjerte knust, fortæller hun historien, som kun er et år gammel.

– Sidst, jeg fik mit hjerte knust, det var for omkring et år siden. Sidste sommer.

Lissa Paustian så en gut, som ikke var klar til et kæresteforhold, og da hun blev gravid og fik en abort, sluttede relationen.

– Jeg var i et "situationship". Jeg var rigtig vild med en fyr, som jeg rigtig gerne ville være kæreste med. Og han var ikke der, hvor han var klar til at være kæreste med mig.

– Så skete der det, at jeg blev gravid. Og måtte få en abort. Og det tror jeg måske var udfaldet af den relation. Og det gjorde rigtig ondt, og jeg var meget ked af det den sommer.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også