Bachelorette
Underholdning

Blev sendt hjem i Bachelorette: "Jeg fik ikke de bedste dates"

3. juli 2024
Af Benedikte Brix
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Det var forudsigeligt, at Sofie ville tage Mads og Daniel med videre, lyder det fra Andreas Weesgaard, som efter hjemkomsten har fået et venskab med bacheloretten – og et helt andet syn på deres forhold

Sofie Martinusen tager en tårevædet afsked med to af sine resterende fire mænd i tirsdagens afsnit af ”Bachelorette”. Her må Andreas Weesgaard sande, at eventyret er forbi, selv om han fortæller seerne, at parret kunne være blevet et perfekt match i hans øjne.

Til SE og HØR forklarer bejleren nu, at han så alt med andre øjne, da han var vendt tilbage til Aalborg og kom et par uger væk fra optagelserne i Sri Lanka.

– Det var lidt forudsigeligt, at jeg blev sendt hjem, for der var ingen tvivl om, at Daniel og Mads var et stykke foran. Så det kom ikke som en overraskelse.

– Men vi har næsten lige åbnet op for det romantiske på vores batikdate, så jeg havde en følelse af, at det var ærgerligt ikke at udforske og bygge videre på det. Et program som ”Bachelorette” handler bare utroligt meget om, hvilke dates man får, og i mit tilfælde fik jeg ikke de bedste dates i forhold til Mads og Daniel.

https://imgix.femina.dk/2024-07-03/0M2A8456.jpg

Det kunne altså have set anderledes ud, hvis Andreas Weesgaard havde været i nogle andre scenarier med Sofie, mener nordjyden, der dog erkender, at det er Sofie selv, der vælger, hvem hun tager med på hvilke dates.

Lige efter sin egen hjemkomst tog Sofie dog fat i bejleren, og her vendte det for nu 29-årige Andreas W, der ellers havde set romantisk potentiale i alt det, de har til fælles.

– Vi mødes og får talt alt igennem, også programmet i sig selv: Alle frustrationer, spørgsmål og så videre. Det er en anden setting end dernede, og man finder ud af nogle ting, når man lærer hinanden at kende på et hverdagsplan.

– Der går nogle uger, så finder vi ud af, at den kemi dernede ikke er den samme herhjemme, men mere er på venneplan. Nu er vi skidegode venner, virkelig gode venner.

Til gengæld har Andreas W nu fået interesse for en ny.

Efter hjemkomsten holdt han længe en pause fra dating – både af respekt for programmet, for nemheds skyld og for at være sig selv lidt. For fire uger siden hoppede han dog tilbage på markedet og er glad for at begynde at date igen, har også været på lidt forskellige dates og glæder sig bare til at se, hvad fremtiden bringer.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også