Zendaya har fået ny kort frisure – og vi er vilde med den
Stil

Zendaya har fået en ny kort frisure – og vi er vilde med den

10. juni 2022
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Mega, Rymi/Backgrid/Ritzau Scanpix
Der går sjældent mere end en uges tid mellem, at Zendaya viser sig, og vi vil give vores højre arm for at kopiere hendes stil. Nu har hun fået ny frisure – og vi løber straks mod frisøren.

Der var mange, der var skuffede over ikke at se Zendaya på den røde løber til årets Met Gala, men hun har til trods for sin udeblivelse alligevel formået at overraske i samme uge.

Samme dag som den famøse mode-møder-kunst gallafest i New York, blev Zendaya nemlig spottet på gaden i Boston med en helt ny frisure: En kort, skødesløst krøllet page.

Tilsat en stor puffer-jakke og afslappede sweatpants, lilla sneakers og en grøn juice så hun – som altid – uhyrlig cool ud og udsendte med det samme de vibrationer, der kunne få os til at løbe direkte mod frisørens saks.

Zendaya page - kort hår

Den nye, korte frisure, er et modigt træk fra skuespillerinden, der gik fra en længde, der nåede vel ned over skuldrene.

Hun filmer for tiden filmen "Challengers", så det kan meget vel tænkes, at den nye frisure er tiltænkt hendes karakter.

Ikke desto mindre er pagen in som aldrig før, og Zendaya slutter sig blot til kredsen af kendte med frisuren, som blandt andet består af model Kaia Gerber, og mon ikke vi kan forvente at Zendaya holder fast i frisuren lidt endnu?

Vil du have inspiration til pagehår, så har vi samlet 14 kendte kvinder, der alle rocker en page.

Artiklen blev første gang bragt på Elle. Dette er en redigeret version.

Læs også