Plus size smykker
Stil

Vidste du, at man kan få smykker i plus size-størrelser?

17. august 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
Foto: Universal Standard
Smykker i plus size-størrelser er ikke noget, der har fået særlig meget opmærksomhed i modebranchen. Men det har et amerikansk brand nu gjort noget ved.

De sidste par år er der sket rigtig meget på tøjfronten inden for plus size mode. Men det er som om, at accessories-delen ikke helt er fulgt helt med. Men det sætter det amerikanske plus size-brand Universal Standard nu fokus på.

Mærket, som også laver plus size tøj, har nemlig lavet en hel smykke-kollektion specielt designet til at passe plus size kvinder.

Smykker, der passer plus size

Grundlæggeren og chefen for Universal Standard, Alexandra Waldman, har selv oplevet, hvor udfordrende det kan være at finde smykker, der sidder helt rigtigt.

- Jeg ved af personlig erfaring, at det næsten er umuligt at finde smukke, moderne smykker, der både passer og ser naturlige ud på min kropstype, fortæller Waldman til magasinet Glamour.

- Selv længere halskæder falder ikke rigtigt på min overkrop – alting ser ud til at være for kort eller meget billigt. Men jeg er en voksen kvinde – jeg har ikke lyst til at gå med justérbare ringe, som jeg skal klemme sammen rundt om min fingre, fortsætter hun. Så dét har hun gjort noget ved med den nye kollektion, som både indeholder ringe, et armbånd, en halskæde, en choker og øreringe.

LÆS OGSÅ: Den ultimative guide til plus size shopping

Klassisk og minimalistisk

Smykkerne er lavet i et enkelt, klassisk og minimalistisk design, der er passer til de fleste stilarter. Prislejet ligger cirka mellem 260 og 450 kroner. Kollektionen er på nuværende tidspunkt limited edition, men vi krydser fingre for, at vi vil se mange flere plus size accessories i fremtiden!

Se kollektionen i galleriet herunder, og shop smykkerne her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også