bolig
Stil

Tines romantiske køkken

13. september 2017
af Katrine Kaul/Kaul Production
Journalist på Femina, Tine Bendixen, drømte om et herskabeligt køkken, som det ville have set ud, da ejendommen blev bygget i starten af det 20. århundrede. Resultatet er en smuk (og lidt dyr) snedkerlavet løsning med god plads til alle Tines loppefund.

Det har Tines romantiske køkken kostet

Håndbyggede elementer samt fronter: 200.000 kr.

Køleskab + komfur: 27.000 kr.

Vask (fra genbyg): 2.350 kr.

Amatur: 4.800 kr.

Vitrineskab: 17.000 kr.

I alt: 251.150 kr.

Romantisk køkken

Køkkenet er centreret omkring den store køkkenø, hvor der er skuffer på begge sider af øen. Tine ville ikke have induktion, så der er trukket gas ud i øen. Vitrineskabet er ikke bare praktisk til Tines store samling af keramik, men er også med til at skabe den herskabelige 1900-tals-stemning, som de drømte om.

Køkkenet er håndlavet af Snedkermesteren.dk og malet i farven Taupe. Lampen er et loppefund. Lampefatningerne er fundet hos Tibberup Høkeren i Helsingør, og glasskærmene havde Tine i forvejen. Porcelænsvasken er fundet på Genbyg.dk, og armaturet er fra Hans Grohe. Vitrineskabet er fra Living Goodies.

Tines romantiske køkken

Rejsebøger, stråhat, afrikanske figurer og loppefund - der er meget man kan gå på opdagelse i i Tine Bendixens hjem. Tine er en ivrig samler, og overalt er der masser af fine fund fra loppemarkeder og rejser. Alt sammen er det med til at skabe personlighed i det hvide køkken. Den ikoniske lampe har fået en plads midt på køkkenøen og er med til at skabe stemningen i hele rummet.

Læs også: Feminas store inspirationsgalleri til dit køkken

I galleriet herunder find du de fineste ting til et romantisk køkken

Læs også