trusser
Stil

Thai, hipster eller high waist? Disse trusser passer bedst til din kropsform

2. maj 2018
Første gang udgivet 31. august 2016. Af Malene Fich Weischer
Se her, hvilken type trusser, du skal vælge.
Thai, g-streng, hipster. Kært barn har mange navne. Det er selvfølgelig trussen, vi taler om. Der er faktisk en grund til, at der findes så mange forskellige modeller. De har nemlig hver deres fordele og ulemper. Læs også: Perfekte trusser til DIN numse

4 forskellige typer trusser

1. Hipster-trusse En hipstertrusse sidder godt nede på hofterne og er derfor rigtig god sammen med lavtaljede bukser og nederdele. De fås både i en almindelig version og i en version med g-streng. Hipsterens design gør, at den ikke strammer ind på maven, ligesom den giver en pæn overgang mellem balder og lår. Vær dog opmærksom på, at de ikke er for tykke i taljesømmen, for så kan det lavtaljede design komme til at give dig et ”overskåret” look hen over balderne, hvis du f.eks. har en stram kjole på.
https://imgix.femina.dk/primadonna_hipster_279_dkk_1.png
Hipsteren kan nemt komme til at se en smule ufeminin ud. Gå derfor efter et par med blonder eller skønne detaljer, der pynter. Primadonna, 279 kr. Køb dem her. 2. High waist-trusse High waist eller højtaljede trusser går hele vejen op om hofterne. De er designet sådan, at de i sig selv former bagdelen og støtter maven, men fås ofte også med ekstra shapewear-effekt. High waist-trusser er gode til at skabe en smuk og tonet silhuet, hvis du f.eks har en tætsiddende kjole på, men de er i det hele taget rigtig gode sammen med tætsiddende tøj. Vær opmærksom på, at hvis du har fylde på lårene, kan skæringen på trusserne, der normalt går ret langt ned, gøre, at lårene visuelt kan virke større.
https://imgix.femina.dk/mariejo_0.jpg
Selvom den højtaljede trusse ofte kendes som "mormor-trussen", så er det faktisk kommet på mode igen. Så tøv endelig ikke med at smide penge efter et par. Primadonna, 359 kr. Køb dem her. 3. Thai-trusse Thaitrussen er en klassisk trusse, der er dækkende bagpå og giver en let støtte til maven. Den går samtidig ret højt op på hofterne. Benudskæringen åbner op på en måde, så benene virker længere. Rigtig mange kvinder med fylde på mave, numse og lår er glade for thai-trussen, fordi den både understøtter og former figuren. Er du ikke glad for trusser, som sidder højt, så prøv i stedet med en bikini/tanga-trusse. Den minder meget om thai-trussen, men er ikke er så høj i taljen.
https://imgix.femina.dk/mariejo_thai_319dkk.png
Du kan aldrig få for meget nude undertøj i garderoben. Det er fantastisk at kunne tage det på under alt slags tøj, uden at behøve tænke på om man kan se trusserne igennem. Marie Jo, 319 kr. Køb dem her. 4. G-strengs-trusse G-strengstrusser er særligt egnede sammen med tøj, der sidder tæt til kroppen. Det kan være rigtig flot, at man ikke kan fornemme konturerne af en trusse indenunder. Dog giver trussen ikke hold til balderne, og kan du godt lide følelsen af at være dækket lidt til dernede, så er en g-streng nok ikke den vej, du skal gå. Vær også opmærksom på, at trussen fremhæver mavepartiet. Der findes forskellige udgaver af g-strengstrussen, og det er selve strengen, som varierer. Find den type, du synes er behagelig at gå med.
https://imgix.femina.dk/chantelle_0.jpg
Skal der gemme sig noget lækkert og sexet under tøjet, er det helt klart disse blondede g-strengs-trusser. Chantelle, 330 kr. Køb dem her. Læs også: Guide: Lingeri der former og fremhæver det bedste ved dine kurver Læs også: Girls-stjerner er (uretoucherede) modeller i ny lingerie-kampagne Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også