https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/haar/tips-og-trends/2013/01/1301-vil-du-teste-kerastase-sensidote/1301-kerastase-baerende-art.jpg
Skønhed

Vil DU teste den spritnye Kérastase Sensidote Dermocalm hårmaske?

4. januar 2013
af Charlotte Hallbæck
Foto: L'Oréal
Nu har du chancen for at teste Kérastases nye hårkur Sensidote Dermocalm hårmaske for FEMINA. Se her, hvordan du kommer i betragtning

Trænger dit hår og din hovedbund til kærlig pleje?

I samarbejde med Kérastase søger vi nu fem FEMINA-læsere, der har lyst til at teste den nye Kérastase Sensidote Dermocalm hårmaske for FEMINA i en periode over en måned. Bliver du udvalgt, har du en måned til at teste produktet, og derefter skal du skrive en kort vurdering til os. De fem testresultater vil blive bragt her på femina.dk i starten af februar.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d0c512ee0a9a4fe8aafdff3c45fa630c.jpg

Kérastase Sensidote Dermocalm er en ny hårmaske, der er specielt udviklet til den sarte hovedbund. Masken virker forfriskende og afslappende og giver en kølende effekt, der reducerer sensitiv hovedbund. Håret efterlades samtidig blødt og smidigt.

Den vejledende udsalgspris er 300 kr. for 200 ml.

For at komme i betragtning skal du sende en mail til os, hvor du besvarer følgende ting:

• Navn
• Alder
• Adresse
• Beskriv din hårtype, og de udfordringer, du har med dit hår.
• Hvorfor trænger netop DIT hår til en god hårkur?

Derudover skal du sende et lille billede med af dig selv, vi kan bruge til artiklen. Vi vender tilbage med et svar på, om du er udvalgt, hurtigst muligt. Sidste frist for at sende en mail er torsdag den 10. januar 2013.

Send mailen til redaktionen@femina.dk. I emnefeltet skal du skrive: Kerastase

Læs også