Se hvilken shampoo der er bedst til farvet hår
Skønhed

Vi tester: Shampoo til farvet hår

5. november 2015
af Redaktionen (Redigeret af Marie Krakau)
Har du farvet hår, og vil du gerne bevare farven så længe som muligt? Vi har testet shampoo til farvet hår, og fundet gode shampoo'er, som kan beskytte dine smukke farvede lokker.

Alle som farver hår, kender til ønsket om at bevare farven i håret i længst muligt. Du har sikkert prøvet en masse for at få farven til at holde bare et par uger mere, så det ikke ender med, at du allerede efter 2 måneder skal ud og bruge penge på hårfarvning igen.

Læs også: Sådan plejer du bedst farvet hår

Men vidste du, at et af de bedste råd til at bevare håret og farven smukt og lækkert i længere tid, er en shampoo, der er lavet specielt til farvet hår? Farvet hår skal nemlig plejes, da farven både gør håret slidt og tørt, hvilket kræver den helt rigtige shampoo.

Men hvilken shampoo er så den bedste til farvet hår? Det har Q sat sig for at finde ud af, og vi har derfor testet en masse forskellige typer shampoo, der udover at skulle være gode til farvet hår, også kan give volumen, blødere hår eller mere glansfuldt hår. I galleriet nedefor kan du se vores top 8 over shampoos til farvet hår.

Læs også: 5 vaner, der gør dit hår tyndere

3 gode råd til farvet hår!

1. Et farvet hår har tendens til at blive tørt, og derfor er det godt at bruge en balsam specielt til farvet hår, da de har ekstra fugtighedsgivende ingredienser. Er du på jagt efter en ny og god balsam, kan du for eksempel kigge de store udvalg ud hos Med24, Billigvoks eller Ellos.

2. Undgå at føntørre dit hår. Skal du føntørre det, så vær forsigtig med varmen, for meget varme ødelægger nemlig farven og håret.

3. Tager du tit en tur i svømmehallen så husk en badehætte, der sørger for, at der ikke kommer klor på håret. Klor er ikke et farvet hårs bedste ven, og afbleger det hurtigere end normalt.

Top 8: Shampoo til farvet hår - klik på galleriet og se shampootesten

Artiklen indeholder affiliatelinks

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også