https://imgix.femina.dk/media/e140572c7e27473b830ae1f2127edba3.jpg
Skønhed

Vi tester neglelak

21. december 2011
af Oestrogen.dks skønhedspanel
Oestrogen.dks skønhedspanel har teste neglelak, og giver dig her deres dom over udvalget.

Neglelak fra "Depend" / Testet af Nynne Nielsen

Denne lak har en ret tynd konsistens, hvilket godt kan gøre den en smule besværlig at påføre, uden at ramme huden omkring neglene, da der løber meget lak af penslen. Lugten er ret så kraftig og kan godt give en smule hovedpine under påføring på begge hænderne. Jeg har smurt to tynde lag lak på begge hænder. Første lag tørrer overraskende hurtigt, så det er en smal sag at påføre lag nr to, hvilket også tørrer indenfor meget kort tid. Det mest tidskrævende ved hele arbejdet, var at få styr på den tynde konsistens og undgå at få smurt hele hånden ind i lak :-) Efter to lag er farven meget mættet og ser ud som den gør på flasken. Den farve, som jeg har testet, har dog et virkeligt underligt mat finish, hvilket overraskede mig en del, da der ikke stod noget om det på produktet. Men er man til matte lakker, klarer den jo så opgaven fint :-) Syntes ikke man kan se på resultatet at dette er en billig lak, den ligger også pænt og jævnt på neglen, selv med to og endda tre lag ovenpå hinanden. Om jeg vil anbefale produktet til andre, er jeg lidt i tvivl om, da jeg syntes den er for besværlig at påføre og lugter rigtig grimt. Dog syntes jeg den har en okay holdbarhed i forhold til prisen.

På en skala fra 0-6, vil jeg give Depend's neglelak et 3 tal, da den ikke er rigtig dårlig, men heller ikke specielt god.

Wet'n'Wild Fastdry Nail Polish / Testet af Cecilie Thürmer

Ved første øjekast blev jeg positivt overrasket over budgetmærket Wet'n'Wild's neglelak med shimmer i. Farven er lige til at spise og den minder mest af alt om satin eller silke. På neglene tager den sig også godt ud; Konsistensen er "let vandet", hvilket vil sige, at den skal påføres 2-3 gange, hvis dækkeevnen skal være optimal, men så giver den også en flot dyblilla farve. Lakken er nem at påføre med den relativt brede børste, der kommer helt ud i hjørnerne. Duften er skrap som i enhver anden neglelak.

Efter 3 dage skaller lakken let og det er tid til et 're-touch' for at genskabe den flotte, dybe farve. Man kan uden tvivl få neglelakker i en bedre kvalitet, men til prisen er Wet'nWild's bud ganske udmærket. Og farven er jeg altså vild med; den gør sig godt til julens fester!

Lakken får karakteren 3 af mig.

Rimmel Pro / Testet af Cecilie Thürmer

Jeg har efterhånden brugt Rimmels neglelakker en del gange og har altid været rimelig godt tilfreds. Derfor havde jeg også høje forventninger til denne lak. Konsistensen er let og duften skrap, men den kræver ikke mere end 1-2 lag for en flot finish. Maxi-børsten gør lakken nem at påføre og man kommer ud i alle hjørner. Farven leder mest af alt mine tanker hen på sol, sommer og sorbet-is, men hvorfor ikke bruge den henover vinteren, hvor man netop har brug for et farvefix? Den lyserøde farve gør ihvertfald mig i godt humør.

Efter 3 dage sidder lakken stadig fint på mine negle og takket være anti-fade farvesystemet holder den sig relativt glansfuld. Rimmel Pro-serien er en anbefaling værd og lakken får karakteren 5 af mig.

Neglelak fra Sparitual / Testet af Annie Berg

Jeg har været så heldig at få lov til at teste SpaRituals neglelakker. SpaRituals neglelakker kommer I en fin lille buttet flaske med et eksklusivt look. Neglelakkens flaske er lavet af genanvendeligt glas. SpaRituals neglelakker er fri for toluen, parabener, formaldehyde og andre hormonforstyrrende stoffer. Neglelakkerne består af naturlig farve og er fri for syntetiske farvestoffer, hvilket gør dem skånsomme for miljøet og kroppen. Dette er en meget vigtig faktor for mig, da jeg er meget bevidst om, hvad jeg udsætter min krop for.

Det er nemt at holde fast om det ergonomiske greb på penslen, da det er lavet af blød gummi med riller, derved glider det ikke mellem fingrene. Penslen gør det nemt at påføre et fint og præcist lag lak. Der ud over er neglelakken hurtigttørrende, efter ganske kort tid kan man påføre lag nummer to - resultatet bliver bedst med to lag.

For virkelig at se, hvad SpaRituals neglelak kunne holde til, valgte jeg at male mine negle den dag, jeg skulle flytte. Mine hænder var godt medtaget efter endt flytning, men neglelakken holdt til strabadserne - der var ikke en skramme I lakken. Neglelakken holder fint i cirka 4 dage, så begynder den at blive slidt I kanterne. Lakken holder til lidt af hvert - også en flytning.

Neglelakken har været let at fjerne igen, på trods af at jeg ikke har brugt underlak. Man får virkelig et godt og produkt til en fornuftig pris, ved at købe SpaRituals neglelakker. At det er et produkt uden skadelig kemi er et kæmpe plus og jeg vil fremover kun købe disse neglelakker.

Jeg vil, på baggrund af ovenstående, give SpaRituals neglelak karakteren 6 ud af 6 mulige.

Neglelak fra "Nilens jord" / Testet af Nynne Nielsen

Lakken har en super lækker konsistens, ikke så tyk at den er svær at arbejde med under påføring, men heller ikke så tynd at den ikke dækker nogenlunde ved første påføring.
Duften er en meget klassisk lugt af neglelak, da den ikke er tilsat parfume. Dog syntes jeg måske ikke den lugter så kraftigt som andre lakke jeg har prøvet, hvilket er ret behageligt når man skal ha påført to lag på begge hænder. Jeg har påført to tynde lag neglelak ovenpå hinanden, lakken tørrer ret hurtigt, så der er ingen ventetid under arbejdet. Når man har påført det første lag på begge hænder, kan man straks gå i gang med at lægge andet lag lak på den hånd man startede med. Når man har påført to lag, er farven helt dækkende og har en super flot farve der skinner rigtig fint. Jeg vil klart anbefale denne neglelak til alle kvinder, da den er super nem at arbejde med og giver et rigtigt flot resultat der virkeligt holder godt. En anden stor fordel ved denne lak i forhold til andre, er at lakken ikke "knækker af", men nærmere bliver lidt slidt på spidsen af neglen efter nogle dage.

På en skala fra 0-6 vil jeg give dette lækre produkt et stort 6 tal.

Wet'N'Wild Megalast / Testet af Chanett Kristensen

Da jeg første gang fik flakonen i hånden synes jeg umiddelbart det lignede et halvdårligt billigt produkt. Det er ikke en flaske som pynter på badeværelset. Farven så lækker ud i flasken, men da jeg kom den på, blev jeg lidt skuffet fordi den skiftede nuance. Det var ellers nemt at påføre, for penslen var fin og ikke speciel bred. Konsistensen på lakken var meget tynd, og det er måske også derfor, at man ikke lige kan regne med farven ved første påsmøring. Lakken tørrer ekstremt hurtigt, hvilket er skønt.. Efter andet lag var det farven skiftede igen, og kom til at ligne dén i flasken. Jeg er frisør og kunne holde lakken pæn på arbejde i 2 dage, hvilket jeg aldrig har prøvet før! Efter 3 dage på job var der mangel på lak på spidserne så de fik en reperation på tredje dag. Jeg kunne faktisk holde lakken pæn i hele 14 dage ved kun at små-reparere! Har aldrig prøvet mere holdbar neglelak, og det siger en del da jeg altid har neglelak på. Lakken kan varmt anbefales til de der ønsker særdeles holdbar neglelak. Det er en perfekt lak, der kan holde til at komme i vand mange gange om dagen, også når man bruger sine fingre til andet end kontorbrug.

Jeg giver lakken 6 for den utrolige holdbare effekt - det er et virkelig anbefalelsesværdigt produkt!

Sally Hansen Complete Salon Manicure / Testet af Chanett Kristensen

Her var der ingen tvivl om, at det var et lækkert produkt jeg stod med i hånden. Flaconen er stor og elegant. Den ser meget professionel ud, og vil pynte på et badeværelse. Noget af det jeg tænkte først over da jeg skulle prøve den, var, at den ikke lugtede ret meget. Farven er dyb ved første påsmøring, og meget intens ved andet lag. Den er virkelig flot og elegant. Da jeg kom første lag på, dækkede den faktisk rigtig godt. I en snæver vending kunne man godt nøjes med ét lag. Konsistensen er ret tyk, uden at den på nogen måde er svær at fordele - den klumper ikke! Lakken er virkelig nem at anvende. Jeg syntes ved første øjekast at penslen var meget stor og bred, og havde min tvivl om hvorvidt det var nemt at komme den på. Men min tvivl blev fejet væk ,for det var utroligt dejligt at penslen var bred. Der skulle ikke andet end få strøg til før neglen var dækket. Lakken tørrer ultra hurtigt. Overfladen er faktisk tør få sekunder efter påsmøring. Holdbarheden er virkelig god. Den kan holde i flere dage uden at krakelere - den kræver blot en lille reperation i ny og næ på spidserne.
Jeg kan anbefale lakken til alle der vil have et lækkert kvalitetsprodukt som holder godt selvom man har hænderne i vand hver dag. Et meget drøjt produkt der dækker godt.

Jeg giver lakken 6 for konsistensen, penslen og holdbarheden.

Tromborg / Testet af Trine Thorendal

Jeg erbange for, at jeg læner mig op af en seriøs omgang utroskab her. Jeg sværger ellers til et mærke neglelak, men mine normale lakker er udfordret af Tromborgs. Det må jeg sige! Lakken har super dækevne og farverne er virkelige flotte på neglen…og ikke kun i flasken, som man kan opleve med mange andre lakker. De ligger sig flot og jævnt og tørre herlig hurtig - hvilket er et must for en utålmodig sjæl som mig, der altid ender med at tage neglelak på 2 minutter før jeg skal ud af døren. Lakken er smækfuld af gode og plejende ingredienser og er alt i alt en meget værdi konkurrent til mit ellers foretrukne mærke. De 10 lakker er alle opkaldt efter muser og gudinder - og min favorit er den der hedder Persephone som er en flot tæt sølv med masser af glimmer. Helt uimodståelig på en grå efterårsdag som i dag!

Læs også