https://imgix.femina.dk/media/629a1758e9214208be1bdc7a23c2e50d.jpg
Skønhed

Vi anmelder lipgloss

22. september 2011
af Irene Godballe
foto: PR / Privat
Oestrogens.dks anmelder har testet en lipgloss med magisk effekt. Virker den efter hensigten? Læs Irenes dom her.

Her er der tale om en gloss i en dejlig og meget anvendelig konsistens. Produktet er tyktflydende uden på nogen måde at være så tyk, at man får problemer med at påføre, men netop tyk nok til at man har fornemmelsen af, at den her glos rent faktisk bliver på læberne og ikke bare bliver slikket i sig.

At denne glos giver dine læber deres helt egen lyserøde farve på "magisk" vis, gør den meget anvendelig i rigtig mange sammenhæng.

Der er ingen duft i produktet og det synes jeg personligt er en skam, da jeg finder at lidt duft gør tingene lidt mere lækkert og indbydende.

Jeg har brugt denne glos både til hverdag, til fest, som læbepomade og som en neutral læbestift. Den dur til det hele! Og det faktum at læberne tager lidt farve ved at bruge denne glos, gør den kun lidt mere festlig og gør den til din helt egen.

Jeg synes virkningen er rigtig god.

Dette produkt giver fugt til læberne meget længe, det giver læberne deres helt egen farve og så holder det rigtig godt ved, så man slipper for at skulle påføre nyt hele tiden. Jeg synes, det har været interessant at se, hvilken farve jeg har fået ved at bruge den og så ladet mine veninder prøve og set forskellen - Man får uden tvivl sin helt egen glos.

Jeg vil anbefale denne glos til alle piger, såvel som kvinder. Jeg vurderer den til at være en rigtig god "starter" til en ung pige, fordi hun vil tilføre læberne lidt farve, uden det bliver alt for voldsomt. Smashbox - O-Gloss vil være god til alle, der gerne vil forkæle deres læber med fugt, lidt farve og en hel masse lækkerhed.

Læs også